Én várok ennyire sokat tőle?
Párommal több, mint fél éve vagyunk együtt, előtte évekig barátok voltunk.
Megbeszéltük a vágyainkat, életfelfogásunkat; azt hiszem, elég jól egyezik. Vagyis inkább helyesbítek: egyezett.
Szeretnénk babát, de beszéltünk már a saját házról is, mivel most a szüleinél lakunk. Tudni kell, hogy a szülei nem éppen szeretik a higiéniát, én mégis tűrök. De már nem bírom.
Megbeszéltük, hogy legkésőbb tavasszal veszünk hitelre egy lakást. Viszont ő most szeretne babát...
Én nem szeretnék "itt" várandós lenni és nem is szeretnék ide gyermeket szülni. Ezért mondtam neki, hogy jó, akkor menjünk el innen. Erre ő: Vegyünk ki akkor albérletet! Mondtam neki, hogy lakásvásárlásról beszéltünk és szerintem pénzkidobás lenne egy albérlet. Erre ő elfordult és azóta nem szól hozzám.
Hogy is van ez akkor? Előbb szeretne babát, mint velem kettesben élni és esetleg eljegyezni/elvenni feleségül?
Már nem tudom, mit kellene tennem.
23/N
Nem sietitek ti ezt el egy kicsit? Fél éve vagytok még csak együtt, különben is fiatal vagy még, de máris gyerek meg sok milliós hitel?
És ha fél év múlva szétmentek?!
még óvodában megismerkedtem egy kis fiú társammal azóta barátok voltunk majd jó sok év múlva összejöttünk azt hittem és ő is hogy mi örökké együtt maradunk 3 év után szétmentünk, ide vagy oda több évig a barátság az ember teljesen másként viselkedik egy kapcsolatban mint az egyik barátjával, fél év után még igen korai a baba és a ház vásárlás is
Mivel te költöztél oda akkor neked kéne többet takarítani ha zavar ők előtte is olyanok voltak csak azért mert te betelepedtél hozzájuk még nem fognak változtatni több éve tartó szokásaikon
Fél év után babát, mikor össze sem vagytok házasodva?
Ebbe nehogy belemenj.
Hitelt én is félnék felvenni.
Menjetek albérletbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!