Szerintetek túl sokat várok el tőle?
Páromnak megjegyeztem, hogy elhanyagoltnak érzem magam. Nagyon keveset találkozunk. De neki ez mintha elég lenne.
Soha nem szervezünk közös programokat, nem várok nagy dolgokat csak tényleg néha-néha kimozdulni, közös élmények. Ő inkább magának szervez programokat barátokkal, nélkülem megy strandolni, eszébe se jut hogy én is szivesen mennék.
Azt mondta, hogy néha szüksége van egyedüllétre. De én így magányosnak érzem magam.
Tanácsolta én is menjek barátnőimmel szórakozni szervezzek programokat, de én a szabadidőmet inkább vele szeretném tölteni.
Azt mondja tul sokat várok el tőle. Hűséges hozzám, nem csajozik ne akarjak mindig vele lenni. (Ált. heti 2X vagyunk együtt fél napokra)
Sztem alap dolog hogy a barátom nem csajozik mellettem, de a korábbi kapcsolataiban mindig ezt csinálta. Állítólag mellettem változott meg. Bár már lehet ebbe se kellene hinnem.
Még közös nyaralásunk se lesz, mert vele nem lehet tervezni. Inkább elmegy egy-két napra a barátaival.
Mit gondoltok? Tényleg sokat várok el tőle?
DEhogy vársz el tőle sokat!
Biztos, hogy szeret téged ez a pasi? mármint szerelmes beléd? Mert jó, kell lenni a barátokkal is, de téged se kéne így hanyagolnia... Heti kétszer fél nap az semmi. Beszélj mégegyszer vele, hogy neked törődésre van szükséged, emrt olyna, mintha csak haverok lennétek. Ha nem érte meg, akkor viszlát.
22 vagyok! Még soha nem voltam ennyire szerelmes! Lehet, hogy kihasznál!:(
Ő 26 Azt mondja szeret, de nem érzem.
Nekem is volt ilyen kapcsolatom.
Tegnap szakítottunk, mert már nagyon elegem volt ebből.
Te ne a szavaira, hanem az erzelmeire figyelj! Mit erzel?
Ez most meg egy kapcsolat, de a jovoben mire szamithatsz mellette?
figyi, ez nem kapcsolat így!
bármennyire is fájó, ez csak randizgatás, nem is érdemes ezt párkapcsolatnak nevezni, mert köze nincs hozzá.
nem túlzóak az elvárásaid, de úgy tűnik, ő ezt nem szeretné. én nem maradnék egy olyan fiúval, akivel ennyire másképp gondolkodunk.
Nem az számít, mit mond, hanem hogy hogyan viselkedik.
Hetente 2x néhány órát találkoztok, ameddig megkapja azt, amire szüksége van. Ideje többi részében független, önálló életet él nélküled. Ez nem szerelem, hanem üzlet részéről.
Nem kell állandóan együtt lógni, kellenek a külön élmények, de ugyanúgy a közös időtöltés is! Teljesen kirekeszt téged az életéből..
Ne vesztegesd rá tovább az idődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!