Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek túl sokat várok...

Szerintetek túl sokat várok el tőle?

Figyelt kérdés

Páromnak megjegyeztem, hogy elhanyagoltnak érzem magam. Nagyon keveset találkozunk. De neki ez mintha elég lenne.

Soha nem szervezünk közös programokat, nem várok nagy dolgokat csak tényleg néha-néha kimozdulni, közös élmények. Ő inkább magának szervez programokat barátokkal, nélkülem megy strandolni, eszébe se jut hogy én is szivesen mennék.

Azt mondta, hogy néha szüksége van egyedüllétre. De én így magányosnak érzem magam.

Tanácsolta én is menjek barátnőimmel szórakozni szervezzek programokat, de én a szabadidőmet inkább vele szeretném tölteni.

Azt mondja tul sokat várok el tőle. Hűséges hozzám, nem csajozik ne akarjak mindig vele lenni. (Ált. heti 2X vagyunk együtt fél napokra)

Sztem alap dolog hogy a barátom nem csajozik mellettem, de a korábbi kapcsolataiban mindig ezt csinálta. Állítólag mellettem változott meg. Bár már lehet ebbe se kellene hinnem.

Még közös nyaralásunk se lesz, mert vele nem lehet tervezni. Inkább elmegy egy-két napra a barátaival.

Mit gondoltok? Tényleg sokat várok el tőle?

2011. jún. 13. 18:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is volt ilyen kapcsolatom. Bár mi találkoztunk általában midnen nap, de sokszor csak éjjel jött át, addig családi, meg haveros programja volt mindig. Hát elegem lett belőle. Nem vársz el sokat. Nagyon keveset találkoztok. A mostani párommal( már a vőlegényem) együtt is lakunk, 3 hónap után kért meg, hogy költözzek hozzá és MINDENT együtt csinálunk. Együtt találkozunk barátokkkal, együtt megyünk a szülőkhoz. Én szoktam néha barátnőzni kicsit, mondjuk 2szer egy hónapban, persze ő is mehetne ennyit, de az ő haverjainak is van párjuk, ezért normális, hogy négyesben találkozunk. Lehet mi meg túlzésba visszük, de nekönk így jó. De nálatok tuti nem stimmel valami...Vagy másik nő, vagy nem érdekled. Ne haragudj, kérlek, hogy ezt mondom, nem megbántani akarlak.
2011. jún. 13. 19:36
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Én is ugy gondoltam, hogy nem érdeklem csak nehéz bevallanai magamnak!

És nem értem, hogy ha nem kellek neki akkor miért nem szakít inkább...

2011. jún. 13. 19:40
 13/13 anonim ***** válasza:
75%
A pasi csak akkor szakít, ha van valaki más, akivel komolyan gondolja, vagy ha nagyon az agyára mész. Ha nem, akkor minek szakítson? Ha épp kellesz, ott vagy, ez neki csak jó.
2011. jún. 13. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!