Olyan jól esne ha harcolna értem a barátom. Vagy túl sokat várok el? Mit tegyek?
Kb senkinek érzem magam. Szeretem, ő is engem.. De sosem kellett "harcolnia" értem, szinte az ölébe hullottam...
Nemrég volt egy nagyon nagy veszekedésünk, teljesen elvesztettem a bizalmamat felé. Egyáltalán nem bízok benne jelenleg, és nagyon féltékeny vagyok. Így foglalkozni sem tudok vele, szóval ez így kb körforgás.. Én azért nem tudok vele foglalkozni, mert nem érzem, hogy kellenék neki, ő pedig nem teszi meg az 1. lépést..
vagyis hát szerinte ő minden tőle telhetőt megtesz értem (pl kedves hozzám?!?! - ez nem tudom mióta nem alap dolog..). Pl sosem kaptam tőle virágot, semmilyen romantikus dolgot nem tesz...
Arra is megkértem, hogy mielőtt megjön a havim, legyen hozzám kedvesebb, mert olyankor több törődésre vágyom.. De semmi.. :( Egy senkinek érzem magam mellette, és szerintem találni fog mást helyettem...
És hiába mondtam el, hogy pl hozzon virágot, nem hoz nekem soha. :( Kértem, hogy találjon ki valamilyen olyan dolgot, aminek örülnék ( 4 éve ismer, BIZTOS hogy ki tudna találni valamit), de nem tett még mindig semmit..
Jelenleg ott tartok, hogy szakítok vele.. :(
Törődik vele, foglalkozik velem, de ezek alap dolgok..
Nekem ilyenkor valami pluszra van szükségem, pl romantikus helyen vacsi vagy ilyesmi... Neki ilyen eszébe sem jut..
Ha kérni kell rá, hogy legyen kedvesebb, hozzon virágot, stb. akkor az nem szívből jön számára. Ha nem harcol érted, akkor nélküled is tudna élni. A harcon nem más férfiakkal való vetélkedést értek, hanem legalább annyit, hogy keressen téged, meg akarja oldani a problémát.. De ő nem tesz érted erőfeszítéseket, azt akarja, hogy te fuss utána, ő pedig büszke férfi szerepében tetszelegve kegyesen visszafogad téged, és továbbra sem tulajdonít túl nagy jelentőséget az igényeidnek. Hiszen hálás lehetsz, hogy egyáltalán veled van...:S
Ha ő nem hajlandó változtatni, akkor ez egy embernek nem fog menni. Felesleges évekig húzni a szakítást.. ha pedig komolyan otthagyod, akkor még az is lehet, hogy mégis rájön, fontos vagy neki, és harcolni kezd érted!
Hát ha mindenkinek az ölébe hullasz senki sem fog érted harcolni.
Tanuld meg felhúzni a pasikat, és kéretni magad ;)
Pasi vagyok én is, és hidd el ha a prosztatám elönti az agyamat, akár még a hídról is leugrok a nőmért ha azt kéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!