Olyan jól esne ha harcolna értem a barátom. Vagy túl sokat várok el? Mit tegyek?
Kb senkinek érzem magam. Szeretem, ő is engem.. De sosem kellett "harcolnia" értem, szinte az ölébe hullottam...
Nemrég volt egy nagyon nagy veszekedésünk, teljesen elvesztettem a bizalmamat felé. Egyáltalán nem bízok benne jelenleg, és nagyon féltékeny vagyok. Így foglalkozni sem tudok vele, szóval ez így kb körforgás.. Én azért nem tudok vele foglalkozni, mert nem érzem, hogy kellenék neki, ő pedig nem teszi meg az 1. lépést..
vagyis hát szerinte ő minden tőle telhetőt megtesz értem (pl kedves hozzám?!?! - ez nem tudom mióta nem alap dolog..). Pl sosem kaptam tőle virágot, semmilyen romantikus dolgot nem tesz...
Arra is megkértem, hogy mielőtt megjön a havim, legyen hozzám kedvesebb, mert olyankor több törődésre vágyom.. De semmi.. :( Egy senkinek érzem magam mellette, és szerintem találni fog mást helyettem...
És hiába mondtam el, hogy pl hozzon virágot, nem hoz nekem soha. :( Kértem, hogy találjon ki valamilyen olyan dolgot, aminek örülnék ( 4 éve ismer, BIZTOS hogy ki tudna találni valamit), de nem tett még mindig semmit..
Jelenleg ott tartok, hogy szakítok vele.. :(
ma 15:56
Te majd akkor döbbensz rá, milyen marhaságokat írsz amikor terhes lesz a feleséged. És tudom, hogy pasi vagy...
Vagy ha nem így van akkor eléggé éretlen csaj...
"Arra is megkértem, hogy mielőtt megjön a havim, legyen hozzám kedvesebb, mert olyankor több törődésre vágyom.."
Hát ez k*rvanagy! ='DDDDDDDD
Hát akkor tovább kell lépni, ha kevés neked a barátod..
Te döntesz, te választasz.
Vagy átneveled, vagy lecseréled!
16:02
Elmondanád, mi olyan vicces van benne?
Mert én valahogy nem találom benne a humort, de hátha segítesz megtalálni. :)
Kedves 53%!
Azért férfi létedre, hogy úgy beszélsz férfi társaidról, mint egy átnevelésre váró kisállatról, azért az elég feminista beütéses.
ma 16:05
Nekem nem férfitársam egy 18 éves kisgyerek :)
Ma holnap töröm át a harmadik X et.
Ennyi idő alatt azért sikerült kiismerni a női nemet, elhiheted.
És a legtöbb férfinak tényleg nem ártana az átnevelés.
Jó azért átnevelni nem akarom :P :)
Szeretem, hogy sok gyerekes hülyesége van, tud komoly is lenni, de romantikus.. na ez nem megy, úgy látszik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!