Olyan jól esne ha harcolna értem a barátom. Vagy túl sokat várok el? Mit tegyek?
Kb senkinek érzem magam. Szeretem, ő is engem.. De sosem kellett "harcolnia" értem, szinte az ölébe hullottam...
Nemrég volt egy nagyon nagy veszekedésünk, teljesen elvesztettem a bizalmamat felé. Egyáltalán nem bízok benne jelenleg, és nagyon féltékeny vagyok. Így foglalkozni sem tudok vele, szóval ez így kb körforgás.. Én azért nem tudok vele foglalkozni, mert nem érzem, hogy kellenék neki, ő pedig nem teszi meg az 1. lépést..
vagyis hát szerinte ő minden tőle telhetőt megtesz értem (pl kedves hozzám?!?! - ez nem tudom mióta nem alap dolog..). Pl sosem kaptam tőle virágot, semmilyen romantikus dolgot nem tesz...
Arra is megkértem, hogy mielőtt megjön a havim, legyen hozzám kedvesebb, mert olyankor több törődésre vágyom.. De semmi.. :( Egy senkinek érzem magam mellette, és szerintem találni fog mást helyettem...
És hiába mondtam el, hogy pl hozzon virágot, nem hoz nekem soha. :( Kértem, hogy találjon ki valamilyen olyan dolgot, aminek örülnék ( 4 éve ismer, BIZTOS hogy ki tudna találni valamit), de nem tett még mindig semmit..
Jelenleg ott tartok, hogy szakítok vele.. :(
Hát akkor marad a biokémia elleni védekező stratégia.
Örülök ha tudtam segíteni!
SziasztoK!
Hát téged jól átneveltek 53% az tuti! :D
Mondasz amit akarsz, de akkor sem hinném, hogy itt csak a fiú a hibás.
16:10 Az már az első pár oldal óta egyértelmű, hogy a lány azt sem tudja, hogy mit akar.
Ezt mindenki észrevette, aki akarta... :)
ma 16:12
Senki sem hibás
CSak a Nő az nő, a Férfi meg férfi.
A fiú meg messze vana férfitól.
Kérdés:
Mi kell a nőnek?
(a kérdező akár meg is nézhetné, ha még nem látta)
Na tényleg megyek mostmár ;)
16:02 vagyok. Vizuális típus vagyok, elképzeltem, ahogy ezt bejelented neki! Elég vicces volt!
Ahogy az is, hogy valaki írta, hogy 20-22 évesnek néz az írásod alapján. Hacsak nem viccnek szánta. Én úgy 14-nek maximum. Furcsállom a válaszokat is, olyan megértő lett itt ma mindenki. Pedig csak hisztizel itt 10 oldalon át. Ha nem tetszik ahogy a pasid viselkedik, rúgd ki, keress mást. Keress olyat, aki olyan, amilyet te akarsz. Ne olyat, aki nem olyan, hogy aztán másmilyenre változtasd.
Te írtad: "Más barátaim olyan szinten megbecsültelek és tiszteltek, hogy minden egyes találkozáskor (naponta) kaptam tőlük csokit, virágot, stb. Elhalmoztak a szeretetükkel is.."
Ha a volt barátaidhoz hasonlítgatod, és arra jutsz, hogy ők jobbak voltak, akkor menj vissza hozzájuk, keress jobbat.
Iszonyú hisztis vagy. Hogy bírja ezt szegény srác?
Szuper, hogy hisztis vagyok. Örülök neki, hogy te ilyen király vagy, hogy ezt meg tudod állapítani. :)
Szerintem bunkó vagy, ez pedig egyértelmű. :)
Hát nem volt nehéz megállapítani.
Igazad van bunkó vagyok. Mármint abban az esetben, ha az őszinteség = bunkóság.
16:14
De ő nincs messze a nőtől mi ?:)
Kérdező nem sértésnek szánom, de te se várd el tőle, hogy olyat adjon meg, amit te sem adsz meg neki. Vagy azt, hogy férfiként viselkedjen, amíg te sem viselkedsz nőként.
Amúgy én is azt mondom továbbra is, hogy ez csak egy hiszti.
És azt sem értem, miért írjátok, hogy nem vagyok biztos abban, hogy mit akarok.
Azt akarom, hogy többet foglalkozzon velem és havi 1-2x tegyen valami különlegeset. Akkor én is máshogy viselkednék vele.
Sajnálom, ha ezt nem tudjátok megérteni.
nagyon hiszti, hogy tönkretette a kapcsolatunkat és valahogy rendbe kéne hoznia..
Nem én tettem tönkre, ne én teperjek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!