Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan jól esne ha harcolna...

Olyan jól esne ha harcolna értem a barátom. Vagy túl sokat várok el? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kb senkinek érzem magam. Szeretem, ő is engem.. De sosem kellett "harcolnia" értem, szinte az ölébe hullottam...

Nemrég volt egy nagyon nagy veszekedésünk, teljesen elvesztettem a bizalmamat felé. Egyáltalán nem bízok benne jelenleg, és nagyon féltékeny vagyok. Így foglalkozni sem tudok vele, szóval ez így kb körforgás.. Én azért nem tudok vele foglalkozni, mert nem érzem, hogy kellenék neki, ő pedig nem teszi meg az 1. lépést..

vagyis hát szerinte ő minden tőle telhetőt megtesz értem (pl kedves hozzám?!?! - ez nem tudom mióta nem alap dolog..). Pl sosem kaptam tőle virágot, semmilyen romantikus dolgot nem tesz...

Arra is megkértem, hogy mielőtt megjön a havim, legyen hozzám kedvesebb, mert olyankor több törődésre vágyom.. De semmi.. :( Egy senkinek érzem magam mellette, és szerintem találni fog mást helyettem...

És hiába mondtam el, hogy pl hozzon virágot, nem hoz nekem soha. :( Kértem, hogy találjon ki valamilyen olyan dolgot, aminek örülnék ( 4 éve ismer, BIZTOS hogy ki tudna találni valamit), de nem tett még mindig semmit..

Jelenleg ott tartok, hogy szakítok vele.. :(

2011. máj. 18. 14:21
 151/171 anonim ***** válasza:
93%
Azért ez nem számít túl nagy harcnak...:D Persze az jól esik az embernek, ha bókolnak neki, de gondolom ő nem az a fajta. De nem véletlenül van veled. Talán mert tetszel neki vagy szerelmes beléd? Amikor összejöttetek is tudtad, hogy milyen, mivel írtad régebb óta ismeritek egymást. Igazságtalan elvárni tőle, hogy olyan legyen amilyen eddig sem volt. Programokat meg bármelyikőtök tud szervezni. Sétát nem kell előre szervezni. Amikor találkoztok szépen felálltok és kimentek a szobából. Ennyi. :)
2011. máj. 18. 16:56
 152/171 A kérdező kommentje:

Mind1 hagyjuk, majd lesz valahogy. Inkább sodródom az árral és nem veszekszek vele emiatt többet.

Majd vagy észreveszi magát vagy szakítok vele...

2011. máj. 18. 16:57
 153/171 anonim ***** válasza:
91%
Ezért nem fogunk téged magasztalni, hogy ennyi mindent megtettél... Szerintem zárjuk le a témát, szakíts és keress egy pasit, aki minden óhajod lesi:D
 154/171 anonim ***** válasza:
100%

"Sőt még akkor is mellette álltam amikor nagyon mélyponton volt az élete, és meghallgattam minden egyes nap ugyanazt, és mindig segítettem neki.. pedig unalmas volt már mindig ugyanaz, de mégis megtettem érte ezt is.. És ez nem rövid időszak volt, több, mint fél év.."

Tudod nagyon jó, hogy meghallgattad. De az, hogy nem érdekelt a problémája, mert unalmas volt! Azért az elég szomorú.

155/171 A kérdező kommentje:

Érdekelt a problémája, mert nagyon komoly volt és tudtam mennyire szenved.

De azért hidd el, fél év után te is untad volna, hogy minden nap ugyanazt meg kell hallgatnod és ugyanazt a tanácsot kell adnod, mert elfelejti...

2011. máj. 18. 16:58
 156/171 anonim ***** válasza:
46%

bszus ez a topik azóta is pörög? :D:D:D

Már rég fagyizhattál volna egyet a csajokkal, és túllennél a dolgon. A Nők úgyis imádják szidni meg kibeszélni egymás között a pasikat :D

2011. máj. 18. 16:59
 157/171 A kérdező kommentje:
Lázasan elég nehéz menni fagyizni :)
2011. máj. 18. 17:00
 158/171 anonim ***** válasza:
50%

:( :(

Akkor át kell hívni pár barátnőt filmezni + nassolni...

2011. máj. 18. 17:02
 159/171 anonim ***** válasza:
91%

Jajj, én akartam a 100. választ megírni! :(

:)

160/171 A kérdező kommentje:
Hátha elkapják.. igazad van.. :)

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!