Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan jól esne ha harcolna...

Olyan jól esne ha harcolna értem a barátom. Vagy túl sokat várok el? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kb senkinek érzem magam. Szeretem, ő is engem.. De sosem kellett "harcolnia" értem, szinte az ölébe hullottam...

Nemrég volt egy nagyon nagy veszekedésünk, teljesen elvesztettem a bizalmamat felé. Egyáltalán nem bízok benne jelenleg, és nagyon féltékeny vagyok. Így foglalkozni sem tudok vele, szóval ez így kb körforgás.. Én azért nem tudok vele foglalkozni, mert nem érzem, hogy kellenék neki, ő pedig nem teszi meg az 1. lépést..

vagyis hát szerinte ő minden tőle telhetőt megtesz értem (pl kedves hozzám?!?! - ez nem tudom mióta nem alap dolog..). Pl sosem kaptam tőle virágot, semmilyen romantikus dolgot nem tesz...

Arra is megkértem, hogy mielőtt megjön a havim, legyen hozzám kedvesebb, mert olyankor több törődésre vágyom.. De semmi.. :( Egy senkinek érzem magam mellette, és szerintem találni fog mást helyettem...

És hiába mondtam el, hogy pl hozzon virágot, nem hoz nekem soha. :( Kértem, hogy találjon ki valamilyen olyan dolgot, aminek örülnék ( 4 éve ismer, BIZTOS hogy ki tudna találni valamit), de nem tett még mindig semmit..

Jelenleg ott tartok, hogy szakítok vele.. :(

2011. máj. 18. 14:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/171 anonim ***** válasza:
85%

Én nem voltam könnyen kapható, 2 hónap után volt csók, 4 hónap után szeretkeztünk először. Addig tepert rendesen, de most nagyon elkényelmesedett, én se tudom mit lehetne tenni.:(((

26 éves L

2011. máj. 18. 14:43
 22/171 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező!

Milyen gyakran hullasz az ölébe?

Talán motiválhatnád ezzel...

Ha nincs virág , akkor fáj a fejed ;)

2011. máj. 18. 14:44
 23/171 A kérdező kommentje:

Csak az a baj, hogy nem szívből adna akkor sem virágot.. :(

Nekem pedig jól esne, ha szívből tenne ilyen dolgokat.. Az milyen már, hogy megkérem ÉN , hogy vegyem nekem virágot.. :(

2011. máj. 18. 14:45
 24/171 anonim ***** válasza:
86%
Vagy elfogadod, hogy ő nem olyan pasi, aki gondol egyet és meglepi virággal, vacsival, apróságokkal a barátnőjét vagy keresel egy ilyen pasit.
2011. máj. 18. 14:51
 25/171 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondom, nem tudom mi a problémád. Oké, alapvetően értem, hogy mit akarsz. Csakhogy a barátod nyilvánvalóan nem tudja ezt neked megadni, mert nem érti a témát. Nem érti, mert totál más kaliber. Nem olyan romantikus. Alapvető, hogy kedves, ölelget, stb.? Hát, megsúgom, nem alapvető. Sok kapcsolatban nem az. Meg kéne ezt is becsülnöd, mert ezek szerint a srácnál ennyiben merül ki a romantika, és továbbiakra nincs fantáziája.

Ha ennyivel nem tudsz megelégedni nála, és nem tudsz örülni a mindennapoknak, illetve, hogy vele vagy 'csak úgy', akkor szakíts vele. Neked egy full romantikus figura kell. Kár így kínlódni, nem fog változni a srác. De ettől ő még nem rossz, egyszerűen csak nem az a típus, akit te szeretnél.

2011. máj. 18. 14:52
 26/171 anonim ***** válasza:
35%

ma 14:45

Figyu kérdező..

Sztem egy kicsit szigorú vagy ám ebbőla szempontból..

igaz én nem ismerem a srácot, nem tudopmm hány éves, de a sulikban most van vizsgaszezon,a melóhelyeken meg pénzügyi év vége, szóval mindenkinek szinte szabszem van a sggében, lehet, hogy a te barátodnak is vannak gondjai amik elterelik a figyelmét a romantikáról...

Sztem beszélgessetek erről, és nincs abban semmi, ha szólsz neki, hogy vegyen virágot, nem láthat a fejedbe, és azt se tudhatja, hogy neked mikor fog megjönni.

Én 2x annyi ideje vagyok a párommal mint te, és mégcsak most kezdem nagyjából megjegyezni, hogy kb mikor van "az" az időszak, mert azért mégsem vezethetek róla naptárat, milyen lenne már az :D:D:D

2011. máj. 18. 14:54
 27/171 A kérdező kommentje:

9 hónapja a "mindennapok" vannak. Szerintem ennek nem így kéne lennie...

főleg, hogy csak hétvégén vagyunk együtt.

És 9 hónapja nem tart a vizsgaszezon.. (sőt, most sem vizsgázik..)

2011. máj. 18. 14:55
 28/171 anonim ***** válasza:
85%

És mit csinál, hogy csak hétvégén jut rád idő?

Egész héten horgászni jár vagy mi?

2011. máj. 18. 14:57
 29/171 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg kicsit jobban megfontolhatnád azt a választ, ami szerint ti már rég nem szeretitek egymást. Mert ez nagyon valószínű, csak éppen nem vagytok tudatában. Azért vagytok együtt, mert kötődtök egymáshoz és biztonságot nyújt a kapcsolat, mondhatni megszokásból. Sokkal keményebb ennyi együtt töltött év után egyedül állni az életben, hiszen a kiszámíthatatlanság mindig ijesztő..

Egymás elvárásainak azonban nem feleltek meg, és ne gondold, hogy túl sokat vársz el a sráctól. Egyszerűen csak ő másféle, és nem tudja kielégíteni lelki szükségleteidet. Tovább kellene lépned.. Persze nagyon könnyű mondani, hogy kezdj új életet, főleg ha ez abszolút a te döntésed, nem kényszerít rá semmi külső körülmény. Mert ha mondjuk megcsalna, biztosan ott hagynád, és nem is rémlene fel benned a visszatáncolás gondolata.. De így nehéz elhagyni a járt utat a járatlanért. Voltam hasonló helyzetben, 3 év után úgy éreztem, nem illünk össze, de az első 1-2 év emléke és a ragaszkodás elnyújtotta újabb 2 évig a szakítást. Kidobtam az ablakon azokat az éveket, már az elején látszott, hogy a semmiért harcolok, de csak jobban küzdöttem, hogy talán mégis happy end lesz a vége, ne legyenek már az erőfeszítéseim hiábavalóak.. Tudni kell, mikor kell feladni. Ne ragaszkodj egy álomképhez, mert a valóságban ő nem olyan, amilyennek szeretnéd, és sohasem fog olyanná válni..

2011. máj. 18. 14:57
 30/171 A kérdező kommentje:

Talán suliba jár és tanul/magántanárokhoz jár??

Havi 1x pedig jut ideje biciklizésre is hétköznap..

2011. máj. 18. 14:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!