Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan jól esne ha harcolna...

Olyan jól esne ha harcolna értem a barátom. Vagy túl sokat várok el? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kb senkinek érzem magam. Szeretem, ő is engem.. De sosem kellett "harcolnia" értem, szinte az ölébe hullottam...

Nemrég volt egy nagyon nagy veszekedésünk, teljesen elvesztettem a bizalmamat felé. Egyáltalán nem bízok benne jelenleg, és nagyon féltékeny vagyok. Így foglalkozni sem tudok vele, szóval ez így kb körforgás.. Én azért nem tudok vele foglalkozni, mert nem érzem, hogy kellenék neki, ő pedig nem teszi meg az 1. lépést..

vagyis hát szerinte ő minden tőle telhetőt megtesz értem (pl kedves hozzám?!?! - ez nem tudom mióta nem alap dolog..). Pl sosem kaptam tőle virágot, semmilyen romantikus dolgot nem tesz...

Arra is megkértem, hogy mielőtt megjön a havim, legyen hozzám kedvesebb, mert olyankor több törődésre vágyom.. De semmi.. :( Egy senkinek érzem magam mellette, és szerintem találni fog mást helyettem...

És hiába mondtam el, hogy pl hozzon virágot, nem hoz nekem soha. :( Kértem, hogy találjon ki valamilyen olyan dolgot, aminek örülnék ( 4 éve ismer, BIZTOS hogy ki tudna találni valamit), de nem tett még mindig semmit..

Jelenleg ott tartok, hogy szakítok vele.. :(

2011. máj. 18. 14:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/171 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem szakítás lesz a vége, mert ezek alap dolgok (pl hogy megölel)...
2011. máj. 18. 14:32
 12/171 anonim ***** válasza:
10%

"romantikus helyen vacsi"

Most lóvé kell? Vagy menőzni akarsz?

A nappali, is lehet romantikus, ha veszel a virágosnál 50 db gyertyát, és telerakod vele a lakást.

Én most azt tervezem a párommal, hogy valahonnan szerzek egy rakás rózsát, de vagy 20 kilónyit, és az összesnek lekopasztom a szirmát, és teleszórom vele az ágyat vagy 5 centi vastagon.

Mivel megvenni ennyi rózsát sztem lenne vagy 80 ezer ft és sajna nem futja rá, így kénytelen leszek betörni egy üvegházba, vagy kertészetbe ;)

2011. máj. 18. 14:32
 13/171 A kérdező kommentje:

? Jól érzed magad?

Csak egy példa volt. Bármilyen romantikus dolognak örülnék, olyannak is, amihez 5 ft sem kell...

A vacsit meg kb piknikezésnek gondoltam, biztos, hogy nem megyek puccos éttermekbe

2011. máj. 18. 14:33
 14/171 anonim ***** válasza:
16%
Vagy ha nem akarok rózsaseggű lennia sitten, akkor inkább megvárom az őszi vadrózsa szezont, addig meg felderítem a helyeket, hogy hol van nagyobb mennyiségben..
2011. máj. 18. 14:34
 15/171 anonim ***** válasza:
100%
Áltatjátok egymást és önmagatokat is. Rövidre fogom: Ti rég nem szeretitek egymást. A szerelem az teljesen más tészta. Mindkettőtök hibájából, de ez nem életképes kapcsolat. Felesleges együtt maradnotok.
2011. máj. 18. 14:36
 16/171 anonim ***** válasza:
67%
Oké bocs félreértettem, hülye sztereotipiák...
2011. máj. 18. 14:38
 17/171 A kérdező kommentje:
Érdekes lenne, ha rég nem szeretnénk egymást. Akkor nem jöttünk volna össze újra.. Azóta pedig még csak 9 hónap telt el.
 18/171 anonim ***** válasza:
100%
én aztlátom a leirásodból h nemlesz szakítás túlságosan kötődsz hozzá. max mosolyszünet. most csak kiöntöd a lelked hátha könnyebb lesz.
 19/171 A kérdező kommentje:
A mosolyszünet tart már 2 hete kb..
 20/171 anonim ***** válasza:
16%

: ma 14:36

Kivi lennék szted mi a szerelem? :)

2011. máj. 18. 14:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!