Olyan jól esne ha harcolna értem a barátom. Vagy túl sokat várok el? Mit tegyek?
Kb senkinek érzem magam. Szeretem, ő is engem.. De sosem kellett "harcolnia" értem, szinte az ölébe hullottam...
Nemrég volt egy nagyon nagy veszekedésünk, teljesen elvesztettem a bizalmamat felé. Egyáltalán nem bízok benne jelenleg, és nagyon féltékeny vagyok. Így foglalkozni sem tudok vele, szóval ez így kb körforgás.. Én azért nem tudok vele foglalkozni, mert nem érzem, hogy kellenék neki, ő pedig nem teszi meg az 1. lépést..
vagyis hát szerinte ő minden tőle telhetőt megtesz értem (pl kedves hozzám?!?! - ez nem tudom mióta nem alap dolog..). Pl sosem kaptam tőle virágot, semmilyen romantikus dolgot nem tesz...
Arra is megkértem, hogy mielőtt megjön a havim, legyen hozzám kedvesebb, mert olyankor több törődésre vágyom.. De semmi.. :( Egy senkinek érzem magam mellette, és szerintem találni fog mást helyettem...
És hiába mondtam el, hogy pl hozzon virágot, nem hoz nekem soha. :( Kértem, hogy találjon ki valamilyen olyan dolgot, aminek örülnék ( 4 éve ismer, BIZTOS hogy ki tudna találni valamit), de nem tett még mindig semmit..
Jelenleg ott tartok, hogy szakítok vele.. :(
ma 14:58
Talán???
Azt sem tudod mit csinál? Nem kéne nektek egy családi flottás egymás között ingyenes mobil telefon előfizetés??
Havi 7 ezer max, és bármikor egymásracsöröghettek + net is létezik a világon, nem szoktatok csetelni?
:)))
Ez visszakérdezés volt, nem hiszem el, hogy most komolyan nem tudtad értelmezni ezt...
Miért szerinted mit csinálhatna hétköznap? - na így is visszakérdezhettem volna.
De akkor tessék: suliba jár, délután pedig tanul.
ma 15:02
Pl: dolgozni járhat, vagy bármi más, honnan tudnám, hogy hány évesek vagytok? Sehol sem írtad...
Kérdező, most én nem bunkózni akartam, úh ne pörögj be, de ha ennyit tudtok beszélni, akkor miért nem kérdezed meg tőle ennek az egésznek az okát?
Vagy mit válaszol rá, ha már megkérdezted?
A szüleivel él amúgy a barátod?
Te a szüleiddel élsz?
Annyit mond, hogy ő minden tőle telhetőt megtesz. Pl kedves velem és megölel... És hogy ő ennél többet nem tud tenni..
Nem hiszem, hogy ne tudná pl azt mondani, hogy csinos vagyok, jól áll az a ruha, stb..
Ő 18 éves, én 16.
Szóval a válaszegyértelmű..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!