Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan jól esne ha harcolna...

Olyan jól esne ha harcolna értem a barátom. Vagy túl sokat várok el? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kb senkinek érzem magam. Szeretem, ő is engem.. De sosem kellett "harcolnia" értem, szinte az ölébe hullottam...

Nemrég volt egy nagyon nagy veszekedésünk, teljesen elvesztettem a bizalmamat felé. Egyáltalán nem bízok benne jelenleg, és nagyon féltékeny vagyok. Így foglalkozni sem tudok vele, szóval ez így kb körforgás.. Én azért nem tudok vele foglalkozni, mert nem érzem, hogy kellenék neki, ő pedig nem teszi meg az 1. lépést..

vagyis hát szerinte ő minden tőle telhetőt megtesz értem (pl kedves hozzám?!?! - ez nem tudom mióta nem alap dolog..). Pl sosem kaptam tőle virágot, semmilyen romantikus dolgot nem tesz...

Arra is megkértem, hogy mielőtt megjön a havim, legyen hozzám kedvesebb, mert olyankor több törődésre vágyom.. De semmi.. :( Egy senkinek érzem magam mellette, és szerintem találni fog mást helyettem...

És hiába mondtam el, hogy pl hozzon virágot, nem hoz nekem soha. :( Kértem, hogy találjon ki valamilyen olyan dolgot, aminek örülnék ( 4 éve ismer, BIZTOS hogy ki tudna találni valamit), de nem tett még mindig semmit..

Jelenleg ott tartok, hogy szakítok vele.. :(

2011. máj. 18. 14:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/171 A kérdező kommentje:

Más barátaim olyan szinten megbecsültelek és tiszteltek, hogy minden egyes találkozáskor (naponta) kaptam tőlük csokit, virágot, stb. Elhalmoztak a szeretetükkel is..

Nem erre vágyom, mert ez sok volt, hanem mondjuk havi szinten 1-2 ilyen dolog..

Mostanival meg lehet azért vagyok ennyi ideje együtt, mert kihívás egyáltalán vele lenni.. :P

2011. máj. 18. 15:09
 42/171 anonim ***** válasza:
17%

Fú bszus...

Ezeket mondja? Kb a főnök szokta ílyen bürokratikusan leépíteni az embereket, amikor fizetésemelést kérnek.

Hát nem egy nagy "jampi" a barátod...

Én kicsit körbenéznék pasiügyben a környéken, hátha akad ennél jobb is, és nyugodtan közöld előtte vele, ne az legyen, hogy átverted, meg megcsaltad.

Mond neki azt, hogy ok, ha nem kapom meg tőled, akkor majd megadja más, én meg nem fogom visszautasítani!!!

2011. máj. 18. 15:13
 43/171 anonim ***** válasza:
100%
És te pontosan milyen formában harcoltál érte? Miért hiszi mindenki azt, hogy a férfi a melós, akinek meg kell dolgozni a jutalomért(nőért) ?
 44/171 anonim ***** válasza:
85%
14:39 Kérdésedre válaszolva: igen, "kivi" lennél...14:57-tel teljesen egyet értek. Ott megtalálod az én véleményem is.
 45/171 A kérdező kommentje:

Én megtettem az 1. lépést - szóltam neki, hogy nekem amikor megjön a havim, nagyobb törődést igényelek..

Most meg hagy ne én teperjek utána, mikor miatta veszekedtünk ennyit, és ő tett most tönkre mindent..

2011. máj. 18. 15:18
 46/171 anonim ***** válasza:
0%

ma 15:13

Nem hiszi senki, de ezt a genetika diktálja így!!

Nézz körbe a természetben!! Mindíg a nő kockáztat többet azzal, ha "befogadja" a hímet! Így a hímnek kell tepernie!!

Miféle génhulladék generáció már az aki ezt sem látja át!!

A mai kereskedelmi csatornákon már nem nyomnak "természet" filmeket mi?

Szerencsétlen Attenborough szédülne a sírjában, ha már halott lenne.

2011. máj. 18. 15:19
 47/171 anonim ***** válasza:
100%
Szóval a te harcod érte az annyi volt, hogy szóltál neki, ha megvan a havid, akkor törődjön veled jobban? Na látod itt a baj. Ha részedről ennyi a törődés irányába, miért vársz el egyáltalán bármit is ?!
2011. máj. 18. 15:20
 48/171 anonim ***** válasza:
46%

Mond neki ezt amit írtam:

"Ha nem kapom meg tőled, akkor majd megadja más, én meg nem fogom visszautasítani!!!"

Nyár van, tedd ki amid van, és menj ki az utcára.

Válogathatsz kedvedre...

2011. máj. 18. 15:21
 49/171 anonim ***** válasza:
95%
Szóval szerinted egy génhulladék vagyok, mert szerintem nem csak a férfi dolga tenni valamit a kapcsolatért? Szerintem gondolkozz el...
2011. máj. 18. 15:21
 50/171 A kérdező kommentje:

Amíg ezt ő nem tudja teljesíteni, addig én sem tudok másmilyen lenni..

Régebben én foglalkoztam vele sokkal többet, én ennyit kérek és hónapok óta nem tudja megtenni, akkor most nekem mit kéne tennem?

2011. máj. 18. 15:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!