Túl sokat várok el a férjemtől?
6 hónapos a lányunk. Szeretném, ha hazaadná a fizetését, ha nem járna el csak havonta 1x, ha vigyázna a lányunkra amikor én elmegyek valahová.
Jó lenne, ha ő kelne fel esténként ha a lányunk felébred, hogy tudjak pihenni.
Ha beszélne az anyjával, hogy ne dumáljon bele a gyereknevelésbe és ne vegyen semmit a lányunknak, mi mindent meg tudunk neki adni.
Tényleg sokat akarok?
Hazaadná a fizetését mit takar? Túl sokat költ és ezért?
Havi 1 szórakozás kevés lehet, de most sokat jár el?
A többi oké, ott nem kell több kifejtés.
Nem tudom. Ezt nektek kell eldönteni,nektek kell eg kompromisszumot kialakítani.
Ha eddig is külön kasszán voltatok, akkor ez miért változna meg, ha itt a gyerek? Csak akkor változna, ha elötte eldöntöttétek.
Ha eddig eljárt akkor ez miért lenne más? Ezt is el kell dönteni, hogy mit akartok.
Beszéljetek egymással,a kommunikáció még egy kapcsolatnak se ártott
Ezt miért most akarod megbeszélni? Az jutott eszembe késő bánat, eb gondolat...:-S
Ülj le, mondd el mit szeretnél, fél szavakból nem értenek a férfiak.
Fizetés: egy részét hazaadja. De én azt szeretném, ha hazaadná az egészet és én tudnám beosztani, hogy mennyi költőpénz marad neki.
Este: én egész nap a gyerekkel foglalkozok, jó lenne este aludni már csak a tej miatt is. Tudom, hogy ő meg dolgozik, de nekem kell a 8 óra alvás.
Eljárkálás: a gyerek előtt heti 1 alkalomban állapodtunk meg, de most, hogy itt a baba, ezt soknak érzem. Főleg hogy amikor én megyek el, mindig könyörögni kell neki.
Az, hogy te mit szeretnél az egy dolog.
Apárkapcsolatkompromisszumon alapszik. Beszéljétek meg.
Kétlem, hogy ha külön kassza volt, most akceptálná, ha te "költőpénzt" adsz neki.
és miért ne mehetne hetente egyszer valahová?
És egy anya se alszik 8 órát
Mi az, hogy egy részét hazaadja? Annyira nem értem az ilyet, amikor külön kaszán élnek a házaspárok, ráadásul még gyerek is van. Mondd meg neki, hogy adjon pénzt, mert nem igazságos, hogy mindent Te veszel meg a Te pénzeden a gyereknek.
Én alapból úgy gondolom, hogy a gyereknevelésből 50-50%-ban kéne kivenni a részét a szülőknek, nem így lenne a fair? Hogyan képes egy épelméjű férfi(bár olyan nem létezik) azt gondolni, hogy majd ő nyugodtan eljár szórakozni míg a nő otthon szenved a kisgyerekkel?
szerintem is csak részben van igazad.
tényleg vigyázhatna a babára ő is,hogy te is kikpcsolódhass,és egy kicsivel több pénzt is adhatna-ha kevésnek találod amit eddig adott.DE:hogy te adj neki költő pénzt..! háát,nincs olyan férfi aki ebbe belemenjen!és meg is érteném!
És,ha egyszer ő az aki dolgozik,hogy várhatod el,hogy éjjel még fel is kelljen hozzá?? az anyaság velejárója ez is!
Ha az anyós beleszól a gyereknevelésben azért tényleg szólnék mert az idegesítő! bár azt megint nem értem miért baj ha vesz egy-két dolgot.inkább örülj neki,- annyival is keveebbet kell költened.
és a munka mellett heti 1szer elmegy,azt még ellehet fogadni szerintem.
Igen, szerintem sokat vársz el tőle, pláne ha meg sem beszéltétek ezeket.
Adja haza a fizetését, s te majd adsz neki belőle zsebpénzt?-hát ez nekem meredek. Persze együtt fizessétek a kiadásokat,de ne csak te döntsd el.
Neked kell a 8óra alvás-ez gyerek mellett sajnos szinte lehetetlen. Délután ha alszik a pici aludj vele te is egy kicsit. Persze néha apuka is felkelhet a gyerekhez,de amíg szoptatni kell,addig szinte felesleges.
A nagymama oké,de szóljon bele a gyereknevelésbe,de az miért baj, ha vesz bármit is az unokájának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!