Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én várok ennyire sokat tőle?

Én várok ennyire sokat tőle?

Figyelt kérdés

Párommal több, mint fél éve vagyunk együtt, előtte évekig barátok voltunk.

Megbeszéltük a vágyainkat, életfelfogásunkat; azt hiszem, elég jól egyezik. Vagyis inkább helyesbítek: egyezett.

Szeretnénk babát, de beszéltünk már a saját házról is, mivel most a szüleinél lakunk. Tudni kell, hogy a szülei nem éppen szeretik a higiéniát, én mégis tűrök. De már nem bírom.

Megbeszéltük, hogy legkésőbb tavasszal veszünk hitelre egy lakást. Viszont ő most szeretne babát...

Én nem szeretnék "itt" várandós lenni és nem is szeretnék ide gyermeket szülni. Ezért mondtam neki, hogy jó, akkor menjünk el innen. Erre ő: Vegyünk ki akkor albérletet! Mondtam neki, hogy lakásvásárlásról beszéltünk és szerintem pénzkidobás lenne egy albérlet. Erre ő elfordult és azóta nem szól hozzám.

Hogy is van ez akkor? Előbb szeretne babát, mint velem kettesben élni és esetleg eljegyezni/elvenni feleségül?

Már nem tudom, mit kellene tennem.

23/N

2012. aug. 3. 19:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ehhez azt is kellene tudni, hogy mennyi a keresetetek. Feltételezem te is teljes állásban dolgozol, mert ha nem, nincs is miről beszélni.
2012. aug. 3. 20:35
 12/18 anonim ***** válasza:
70%
A mai világba én is azt mondom elbérlet-könnyebb ugrálni nem kell évekig árulnod ha közbe kaptok másutt jobb munkát gyerekeknek ovi suli stb. Mi pl. felvettünk x milliot vettünk fel jok voltak a feltételek fizetjük lassan 7 éve és 2-2,5 millióval kéne visszafizetnünk ha most eladjuk... Szóval jól gondoljátok meg!!!
2012. aug. 3. 20:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

fél éve vagyunk együtt,

Fél év után képes lennél életre szóló döntéseket meghozni?

Ismeretlenek szülnél gyereket, több milliós tartozásba vernéd magad?

Ilyenekről 3 év együttélés után kell beszélni, mikor munka után 25 nm-en össze vagytok zárva

és a napi stresszt egymáson vezetitek le.

2012. aug. 3. 20:45
 14/18 anonim ***** válasza:
15%

"Hogy is van ez akkor? Előbb szeretne babát, mint velem kettesben élni és esetleg eljegyezni/elvenni feleségül?"

Hát igen! Ő is fordítva ül a lovon és csak aló farkát látja. Őt csak az érdekli, hogy ő mit szeretne. Baba /az ő kedvére/, aztán simán leléceni, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy ő képzeli. Ne engedj neki! Ez a visekedés nem vall komoly szándékra, sokkal inkább egy hóbortra.

2012. aug. 3. 20:50
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen te vársz el tőle nagyon sokat. Mennyi a spórolt pénzetek? Bár fél év alatt ha minden hónapban 50 ezret félre tettetek akkor a 300 ezer forint még hitel felvételre sem elég. De egy albérlet+ kaukcióra talán igen.
2012. aug. 3. 20:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

A több mint fél év nagyon kevés, sokszor még 5év is! Most nagyon ég a baba-lázban, de mi lesz később? Vesztek fel hitelt, emelkedik a törlesztő, ott van a gyerkőc, akire azért kell költeni, esetleg összébb húzni azt a bizonyost, az ilyen nagyravágyó, esetenként önző ember un rá legelsőnek a gyerekre, csak ez nem úgy működik, hogy fogom x hónap/ x év után, és kidobom. Nagyon be van zsongva, rossz a sorrend.

Mérlegeld, hogy te mit szeretnél!

2012. aug. 3. 21:43
 17/18 anonim ***** válasza:
A hitel jó dolog, jobb, mint az albi, szüleim világ életükben albérletben éltek, mert egy fityinget nem tudtak saját kis lakásra félre tenni, vitte az albérlet feleslegesen a pénzt!
2012. aug. 6. 12:14
 18/18 anonim ***** válasza:

"A hitel jó dolog, jobb, mint az albi, szüleim világ életükben albérletben éltek, mert egy fityinget nem tudtak saját kis lakásra félre tenni, vitte az albérlet feleslegesen a pénzt!"

Pár hitel számlát nem tudsz fizetni mert a törlesztő részleted a duplájára emelkedett. Aztán megtudod kié valójában a hiteles házad.

2012. aug. 6. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!