Én várok ennyire sokat tőle?
Párommal több, mint fél éve vagyunk együtt, előtte évekig barátok voltunk.
Megbeszéltük a vágyainkat, életfelfogásunkat; azt hiszem, elég jól egyezik. Vagyis inkább helyesbítek: egyezett.
Szeretnénk babát, de beszéltünk már a saját házról is, mivel most a szüleinél lakunk. Tudni kell, hogy a szülei nem éppen szeretik a higiéniát, én mégis tűrök. De már nem bírom.
Megbeszéltük, hogy legkésőbb tavasszal veszünk hitelre egy lakást. Viszont ő most szeretne babát...
Én nem szeretnék "itt" várandós lenni és nem is szeretnék ide gyermeket szülni. Ezért mondtam neki, hogy jó, akkor menjünk el innen. Erre ő: Vegyünk ki akkor albérletet! Mondtam neki, hogy lakásvásárlásról beszéltünk és szerintem pénzkidobás lenne egy albérlet. Erre ő elfordult és azóta nem szól hozzám.
Hogy is van ez akkor? Előbb szeretne babát, mint velem kettesben élni és esetleg eljegyezni/elvenni feleségül?
Már nem tudom, mit kellene tennem.
23/N
fél éve vagyunk együtt,
Fél év után képes lennél életre szóló döntéseket meghozni?
Ismeretlenek szülnél gyereket, több milliós tartozásba vernéd magad?
Ilyenekről 3 év együttélés után kell beszélni, mikor munka után 25 nm-en össze vagytok zárva
és a napi stresszt egymáson vezetitek le.
"Hogy is van ez akkor? Előbb szeretne babát, mint velem kettesben élni és esetleg eljegyezni/elvenni feleségül?"
Hát igen! Ő is fordítva ül a lovon és csak aló farkát látja. Őt csak az érdekli, hogy ő mit szeretne. Baba /az ő kedvére/, aztán simán leléceni, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy ő képzeli. Ne engedj neki! Ez a visekedés nem vall komoly szándékra, sokkal inkább egy hóbortra.
A több mint fél év nagyon kevés, sokszor még 5év is! Most nagyon ég a baba-lázban, de mi lesz később? Vesztek fel hitelt, emelkedik a törlesztő, ott van a gyerkőc, akire azért kell költeni, esetleg összébb húzni azt a bizonyost, az ilyen nagyravágyó, esetenként önző ember un rá legelsőnek a gyerekre, csak ez nem úgy működik, hogy fogom x hónap/ x év után, és kidobom. Nagyon be van zsongva, rossz a sorrend.
Mérlegeld, hogy te mit szeretnél!
"A hitel jó dolog, jobb, mint az albi, szüleim világ életükben albérletben éltek, mert egy fityinget nem tudtak saját kis lakásra félre tenni, vitte az albérlet feleslegesen a pénzt!"
Pár hitel számlát nem tudsz fizetni mert a törlesztő részleted a duplájára emelkedett. Aztán megtudod kié valójában a hiteles házad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!