Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden férj úgy csinál,...

Minden férj úgy csinál, mintha szállodában lakna, vagy csak én fogtam ki ennyire?

Figyelt kérdés

A férjem egyszerűen még ennyi idő után sem képes maga után elpakolni, a szennyesét a szennyestartóba dobni, vagy az ételmaradékot evés után elrakni a helyére. Mást nem kérek tőle, tehát nem azt várom, hogy tartsa rendben a komplett háztartást, hanem hogy ne minden reggelt azzal kelljen kezdeni, hogy az este szétdobált ruháit és a reggeli készülődése nyomait tüntessem el. Ha nem dolgozik, és itthon van, akkor ahová megy, ott vannak széthordott és széthagyott cuccok utána. Nagyon elegem van, nyilván az elmúlt 5 év együttélés során már milliószor szóvá tettem ezt neki, de semmi. Éppen elég nekem egy gyerek után pakolnom egész nap, meg a többi általános házimunkát elvégezni, éppen csak annyit kérek tőle, hogy a tiszta ruháját a szekrénybe, a szennyest meg oda rakja ahova valók és ne hagyjon terülj-terülj asztalkát evés után. Hát ilyen nagy kérés ez?

Tudom, reggeltől éjszakába nyúlóan dolgozik, fáradt, ezért most nem is szólok neki, de mivel ez van akkor is, ha itthon van, csak mert neki akkor pihennie kell.. hát... ezen elég gyakran bepöccen az agyam! Vagy nem kellene?

Azt ne írjátok, hogy hagyjam ott, ne pakoljam el, mert 50 m2-en lakunk, így is minden meglátszik, ha nem a helyén van, zsúfolt a lakás kissé, szóval ha már két napig ott hagynám a cuccait, ahova pakolja, akkor nem férnénk. Ráadásul a baba mindent fogdos, pakol, szóval a stift, zselé, parfüm, stb. nem is maradhat elérhető távolságban!

2012. nov. 29. 09:01
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
22%
Egész nap otthon vagy a gyerekkel, a férj után pakolás mennyit tehet ki összesen, 10 perc? Tényleg ezen kell kiakadni? Az én férjem sem pakol semmit, minden leesik róla, ahol van, és én is gyerekkel vagyok itthon, 3x akkora házban, mégis, max. pár perc, amíg a szétdobált cuccait összeszedem. Nekem ez a max 10 perc megéri a békességet, magamat se idegesítem, és őt se.
2012. nov. 29. 09:06
 2/39 anonim ***** válasza:
93%
Nekem csak egyszer kellett "véletlenül" a szemétbe dobnom a szennyes helyett a zokniját és csak egyszer kellett véletlenül az asztal felén otthagyni a disznóólját, és mikor leültünk a tiszta asztalfélre vacsizni, ő pedig a reggeli szemétdobtól nem tudott elférni, csodálkozott, de vette a lapot és jobban odafigyelt ezután hogy mit csinál.
2012. nov. 29. 09:08
 3/39 anonim ***** válasza:
85%

Párom szerencsére nem ilyen,kérés nélkül mosogat,porszivózik,rendet rak,ágyaz (utóbbi hármat csak ő csinálja mindig).

Egx exem volt ilyen,anyuci elkényeztette,igy úgy gondolta,én is el fogom.Nem voltam hajlandó.Nem mostan ki amit nem vitt a szennyetartóba,nem kapott kaját amig nem pakolt el,nem volt szex amig szét volt mindene,stb...

pár hónap alatt megneveltem

2012. nov. 29. 09:13
 4/39 anonim ***** válasza:
91%
Az én férjem is ugyanezt csinálja!Bár az enyém a szennyest berakja a tartóba (vagy mellé) de a tányérokat+ruhákat a szobában ugyanúgy szanaszét hagyja.Engem legjobban azzal őrjít meg hogy nyitva hagyja az összes ajtót amerre közlekedik (4 darab van az egész lakásban)-nyáron a huzat becsapja, ilyenkor télen meg frankón kimegy a meleg.Már mindent próbáltam,veszekedni,szép szóval-hiába.Egy-max két napig megcsinál rendesen mindent aztán tojik rá megint.Én sem akarom nagyon szívni a vérét mert hajnali háromkor jár melózni szóval inkább megcsinálom (meg ha itthon vagyok becsukogatom az ajtókat) de néha már torkig vagyok vele.Mi is kb. 5 éve vagyunk együtt.Szerintem az anyák rontják el a fiaikat (főleg ha egyedüli gyerek):hagyd csak kisfiam biztos fáradt vagy majd én megcsinálom.....Szerintem inkább azok válaszoljanak akiknek nem ilyen a férjük,mert én csak ilyeneket ismerek!
2012. nov. 29. 09:17
 5/39 anonim ***** válasza:
89%
Látom van két normális férj is...
2012. nov. 29. 09:18
 6/39 anonim ***** válasza:
19%
Pontozzatok le, biztos jobb megoldás veszekedni a férjjel, aki egész nap rátok dolgozik, gondolom, jól esik neki, csak nehogy aztán a titkárnőjénél leljen nyugalomra, aki körülugrálja majd, ha hozzá megy, és nem lecseszi, ha az ajtó mellé dobja a zakóját :D
2012. nov. 29. 09:21
 7/39 anonim ***** válasza:
81%
Nem, nem mind ilyen. Nekem rendmániásom van. Hála az égnek. Apukám volt ilyen lusta, igénytelen, anyukám meg az őrület határán. És aput is az anyukája rontotta el ennyire. Én biztos "gonoszabb" leszek a gyerekekkel
2012. nov. 29. 09:27
 8/39 SzilKa ***** válasza:
85%
Az én férjem is ilyen volt az elején, mert anno az Édesanyja, ill. az exe is teljesen körbeugrálta. Én viszont nagyon nem vagyok az a tipus (engem is köreugrált az én Édesanyám), így az évek során megszokta, hogy vagy elpakol maga után, vagy úgy marad. Mostanra már fele-fele végezzük a házimunkát (ő mos, én mosogatok, s együtt takarítunk) és ez nálunk bevált.
2012. nov. 29. 09:28
 9/39 SzilKa ***** válasza:
59%
Ja, és így több időnk marad a szexre, egyikőnk sincs túlstrapálva... ;)
2012. nov. 29. 09:30
 10/39 anonim ***** válasza:
69%
Nem írta senki hogy a veszekedést jó megoldásnak tartja,nem tudom honnan veszed.Aki egész nap otthon van persze csináljon meg mindent,lásson el két 'gyereket' szó nélkül...bár én dolgozom reggel kilenctől este hétig de az sem számít,ugye?
2012. nov. 29. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!