Minden férj úgy csinál, mintha szállodában lakna, vagy csak én fogtam ki ennyire?
A férjem egyszerűen még ennyi idő után sem képes maga után elpakolni, a szennyesét a szennyestartóba dobni, vagy az ételmaradékot evés után elrakni a helyére. Mást nem kérek tőle, tehát nem azt várom, hogy tartsa rendben a komplett háztartást, hanem hogy ne minden reggelt azzal kelljen kezdeni, hogy az este szétdobált ruháit és a reggeli készülődése nyomait tüntessem el. Ha nem dolgozik, és itthon van, akkor ahová megy, ott vannak széthordott és széthagyott cuccok utána. Nagyon elegem van, nyilván az elmúlt 5 év együttélés során már milliószor szóvá tettem ezt neki, de semmi. Éppen elég nekem egy gyerek után pakolnom egész nap, meg a többi általános házimunkát elvégezni, éppen csak annyit kérek tőle, hogy a tiszta ruháját a szekrénybe, a szennyest meg oda rakja ahova valók és ne hagyjon terülj-terülj asztalkát evés után. Hát ilyen nagy kérés ez?
Tudom, reggeltől éjszakába nyúlóan dolgozik, fáradt, ezért most nem is szólok neki, de mivel ez van akkor is, ha itthon van, csak mert neki akkor pihennie kell.. hát... ezen elég gyakran bepöccen az agyam! Vagy nem kellene?
Azt ne írjátok, hogy hagyjam ott, ne pakoljam el, mert 50 m2-en lakunk, így is minden meglátszik, ha nem a helyén van, zsúfolt a lakás kissé, szóval ha már két napig ott hagynám a cuccait, ahova pakolja, akkor nem férnénk. Ráadásul a baba mindent fogdos, pakol, szóval a stift, zselé, parfüm, stb. nem is maradhat elérhető távolságban!
Párom szerencsére nem ilyen,kérés nélkül mosogat,porszivózik,rendet rak,ágyaz (utóbbi hármat csak ő csinálja mindig).
Egx exem volt ilyen,anyuci elkényeztette,igy úgy gondolta,én is el fogom.Nem voltam hajlandó.Nem mostan ki amit nem vitt a szennyetartóba,nem kapott kaját amig nem pakolt el,nem volt szex amig szét volt mindene,stb...
pár hónap alatt megneveltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!