Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha betegek vagytok, mennyire...

Ha betegek vagytok, mennyire ápol a párotok?

Figyelt kérdés
Nem nyafogni akarok, de két napja 40 fokos lázzal fekszem itthon, tényleg nem bírok megmozdulni sem. A párom tegnap este csinált nekem egy teát, meg lefekvéskor jobbulást kívánt, ennyi. Nem akarom ugráltatni, tényleg nem, de tegnap délután óta nem ettem, mert egyszerűen képtelen vagyok felkelni és kaját csinálni, ő meg ezt nem veszi észre. Ez normális?
2012. nov. 23. 08:26
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Vélhetően nem valami szellemileg igénybevevő munkát...
2012. nov. 23. 14:57
 32/40 anonim ***** válasza:

14:11

Valóban! A nő meg dögöljön meg ha beteg, hiszen neki aztán semmi dolga az életben! Jófej vagy! :)

2012. nov. 23. 15:13
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

a 14:11-es olyan mint az exem :D

húú de jó hogy lapátra tettem :D

azért 2012-ben lenézni egy nőt ,mert ő úgyse végez komoly munkát..

Elmondom édesem hogy a cégnél ,ahol dolgozom a fele management NŐ ..akkor az ő munkájuk se ér szart se ? Igaz csak egy nemzetközi céget irányítanak és milliókról döntenek :D jajj a sötét középkor visszacsap :D

2012. nov. 23. 15:21
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Tudhatnátok, hogy egy férfi akkor férfi, ha raktáros vagy dokkmunkás :) A bankárok, mérnökök, üzletemberek valójában nők :)
2012. nov. 23. 17:10
 35/40 anonim ***** válasza:
Nana. Azért nem kell leszólni a nőt. Pofonegyszerű: ha valaki beteg, akkor kicsit jobban figyeljen oda rá a párja. Ennyi kell, nem több. Nem kell letojni, nem kell virrasztani (persze ez betegségfüggő, nyilván kivételt képeznek a súlyos esetek, illetve a bizonytalan betegségek).
2012. nov. 23. 17:44
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem sem ugrál körül. De ha beteg vagyok, csak kérnem kell. Ettől a "tudnia kéne hogy éhes vagyok, szomjas vagyok, lázcsillapító kell" dumától viszont a falat fejelem.

NÉMA GYEREKNEK AZ ANYJA SE ÉRTI A SZAVÁT!

Az a rossz ha megkéred, hogy csináljon, és nem csinál, hiába vagy beteg.

2012. nov. 23. 17:47
 37/40 anonim ***** válasza:

Én pont most voltam kétszer is nagyon beteg egymás után, hát nagyon rendes volt, hozott nekem kaját, teát mindig kérdezte, mit kérek, pedig alapvetően nem ilyen, ezért esett különösen jól. Még a laptopot is odahozta az ágyba, hogy ne unatkozzam napközben amíg dolgozik.

A te párod nagyon figyelmetlen. :(

2012. nov. 23. 17:58
 38/40 anonim ***** válasza:

az én párom ölben kivitt volna wc-re ha hagyom, annyira aggódott, mikor lázas voltam a hétvégén :)

vett gyógyszert, tűrte a hisztimet, segített mosni, teregetni, kipucolta a tengeridisznókat, porszívózott :) kár, h máskor nem ilyen kis házitünci :)

szólni kell neki, és megcsinálja. sztem ennyi a titok. :)

2012. nov. 23. 18:22
 39/40 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én páromat nem nagyon érdekli ha beteg vagyok. Maximum megkérdezi, hogy mi a baj, meg ha megkérem rá csinál egy teát, de ennyi. Nem ugrál körül. Nem is várom el, mert soha senki nem ugrált körül akármilyen bajom volt, úgyhogy már megszoktam, hogy ellátom magam. Én is napokig lázas voltam, de én jöttem mentem tettem a dolgom. Bár az a szerencse, hogy amikor a legxarabbul voltam hétvége volt. Na lényeg a lényeg, az enyémet se érdekli. De ezen nem lepődöm meg sajnos őt már semmi sem érdekli. Bezzeg, amikor ő mondta, hogy beteg egyből főztem neki kaját átmentem, megfürdettem, babusgattam pedig annyira nem volt rosszul. Csak az a baj, hogy ilyen hülye gondoskodó vagyok egyből ugrok mindig, ha valakinek vmi baja van..bezzeg, ha nekem...:S:S

Próbáld meg elmondani neki hátha akkor megérti. Lehet, hogy ő nem tudja, hogy egésznap nem ettél, ha nem volt otthon. Viszont levegőzni tényleg menj ki, mert így csak rosszabb lesz!!

Kitartást, és jobbulást!

2012. nov. 23. 19:16
 40/40 anonim ***** válasza:
0%

"A bankárok, mérnökök, üzletemberek valójában nők"

Ez volt az év vicce. Kár itt fáradozni mindenki tisztában van vele hogy a legfelelősebb munkákat a férfiak végzik de a nők feladata is legalább annyira tiszteletreméltó: a gyereknevelés, házimunka elvégzése és a család egyben tartása.

2012. nov. 23. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!