Ha betegek vagytok, mennyire ápol a párotok?
Tudod "normáli" mert az enyén pontosan ilyen undok bezzeg ha rola van szo akkor még a gyereknek is korulotte kell ugrálni!
ez nem ugráltatás de tényleg aljas dolog hogy még csak meg sem kérdez hogy....nem kérdezni tudni kéne hogy szukséged van rá!!
Engem szokott. :) Éjjel pl. nagyon fájt a fogam, kérdezte, hogy simogassa-e hátamat (fél 2-kor) hogy tudjak aludni? Mondtam neki, hogy nem kell inkább aludjon, mert fél 5-kor ment dolgoznia.
De ilyenkor mindig nagyon sokat segít, szívesen átvállalja a főzést, házimunkát stb, hogy tudjak pihenni ha levagyok robbanva. Mondjuk ez nagyon ritkán fordul elő, évente 1-2 alkalommal. :)
Az én párom a másik véglet,körbeugrál,gyógyszertárba szaladgál,levest és teát főz,nézi hogy beveszek-e minden gyógyszert és óránként kezembe adja a lázmérőt.És babusgat.Még nyálas filmet is képes megnézni velem.
Néha már túlzásba esik,annyira ez sem jó.
De inkább ez mint a te párod,volt ilyen exem,fel is fordulhattam volna ha rajta múlik.
Szia!
Hát az biztos, hogy lehetne figyelmesebb.
Én nem tudom elképzelni, hogy ilyen legyen a párom. Mikor migrénem volt egy délelőtt, szó nélkül lefoglalta-elvitte a gyerekeket, hogy semmi zaj ne legyen körülöttem.
Szerencsére ritkán vagyok beteg, ahogy mondani szoktam, nincs rá időm :-) Már volt, hogy lábon kihordtam egy tüdőgyulladást, mert a gyerekeket kénytelen voltam elvinni óvodába-iskolába és nem tudtam megkérni erre a páromat, mert sokkal hamarabb kell melóba indulnia, mint a gerekeknek a suliba.
Bocs, de netezni tudsz? Annyira mégsem vagy rosszul? Amikor nekem volt 39 feletti a lázam, akkor egész nap vagy aludtam vagy félálomban voltam.
Egyébként pedig azt tapasztalom, hogy ez a férfiaknak mindig nehezebb. nem azért mert bunkók, csak máshogy működnek. Az én férjem is ilyen alapjáraton, de igyekszik odafigyelni rám. Ami nekem automatikusan jön, hogy ha a másik beteg, akkor ott sertepertélek körülötte, azt neki tudatosan kell csinálnia.
Meg kell beszélni a másikkal, hogy ez neked probléma. Nem feltétlenül, amikor beteg vagy, hanem majd később, egy nyugodt pillanatban leülni és elmondani, hogy nagyon jól esne neked, hogy betegség esetén ezt vagy azt csinálná a párod. Nem számonkérni kell, nem hisztizni, hanem szépen megbeszélni.
Miért nem szólsz neki, hogy csináljon kaját? Ha dolgozik napközben honnan tudná, hogy ettél -e?
Nekem nem szokott csak úgy kaját csinálni a férjem ha beteg vagyok, mert tudja, hogy akkor csak akkor vagyok hajlandó enni amikor úgy érzem, hogy lecsúszik néhány falat. Szóval ha éhes vagyok szólok, hogy legyen kedves csináljon ezt vagy azt. Viszont olyankor ha boltba megy, mindig hoz a kedvenc nasimból, hogy "éhen ne haljak" amíg nincs itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!