Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kész vagyunk a...

Szerintetek kész vagyunk a babára?

Figyelt kérdés

Mindig ugy gondoltam hogy nem lehet rá felkészülni,.Már több mint 1 éve próbálkozunk a babával és nem jön össze.

Sokszor eszembe jut hogy lehet nem is kell még nekünk gyerek azért nem jön össze.

Sokszor csalódok a páromban, mert nagyon feledékeny, megkérem valamire és elfelejti, vagy nem zárja be az ajtót de azt mondja igen, reggel meg mikor megyek dolgozni nyitva van.

Ez csak a mai két meglepetés volt igy reggel, de sokszor van olyan helyzet mikor ugy érzem ő még nem nőtt fel a feladathoz, félek ha összejön a gyerek magamra maradok vele, nem fog segíteni inkább leül a ki*szott számítógép elé. 25 évesek vagyunk,házasok, szeretem imádom, de valamiért egyre kevésbé viselem el az ilyen nemtörődömségeit..

Én vagyok a hülye?Rosszul csinálom??Nem tudom mit tegyek, segítenétek?Köszi.

2012. nov. 20. 12:04
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele mibe kerül egy gyerek.És tudom hogy vannak olyan helyzetek amire nem lehet előre felkészülni.pl nem lesz tejem tápszerezni kell az meg pénz. Ilyen az is, hogy hiába állunk most jól mi van ha 1 év mulva csődbemegy a cég és nem lesz munkám vagy a páromnak?

Manapság semmire sem lehet alapozni. De ha mindig ezekre gondolunk akkor sose szánnánk rá magunkat saját házra, esküvőre családra...stb... Se 25 se 30 se35 évesen.

Akkor céltalan az élet, mert a jövő bizonytalanságától való félelem nem hagy élni.

Azt már rég eldöntöttük hogy a vizsgálatokra jön velem ha a munkája engedi, mindenképp ott akar lenni mindenhol.:)

2012. nov. 22. 13:21
 32/35 A kérdező kommentje:

HA végtelen pénzforrással renelkeznék akkor sem volnék mindig olyan biztos a dolgomban. De majd ha végtelen pénforrást találok tudni fogom a pontos választ.

Te mindig biztos vagy minden döntésedben hogy valóban jól teszed e?

Benned sosem merültek még fel kétségek?

Nem az lenne a nagyobb baj ha mindezen akkor agyalok mikor terhes vagyok?

2012. nov. 22. 13:30
 33/35 A kérdező kommentje:

És igazság szerint én azért vagyok bizonytalan mert nem jön össze.

Ha neked nem sikerül valami biztosan tudod hogy jól csináltad és minden tőled telhetőt megtettél a cél érdekében? és mégsem sikerül akkor egyszerüen beletörődsz?

Lehet ezt kéne.Beletörődni, és nem keresni olyan kifogást hogy azért nem jön mert még nincs itt az ideje.

A 8/as válaszoló fogalmazta meg a legjobban, és tökre igaza van.

2012. nov. 22. 13:34
 34/35 A kérdező kommentje:

Ja amugy azért irtam hogy velem van a gond mert nekem nem müködnek a petefészkeim..........

És sz*r azzal a tudattal tenni bármit is hogy az én hibám hogy nem adhatom meg a páromnak és magamnak azt amire a legjobban vágyunk, ami a legnagyobb öröm lenne az életben.

2012. nov. 22. 13:40
 35/35 anonim ***** válasza:
Nem vagyok benne biztos, csak utólag már nem érdekel, jó e vagy nem, megtörtént és igazodok a megváltozott körülményekhez. Ha mindig megkérdőjelezném a döntéseimet, ebből állna a napom. A csődbe megy a cég és azok, amiket felsoroltál, 90%-ban ugyancsak a pénzre vezethetőek vissza. Igen, ha végtelen forrásokkal rendelkeznék, nem agyalnék semmit, kitalálom és megvalósítom. Jelenleg azon agyalok, hogy ha valamit kitalálok, hogy teremtek hozzá forrást.
2012. nov. 22. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!