Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy adjam a párom tudtára...

Hogy adjam a párom tudtára hogy felkészültem közös babára?

Figyelt kérdés
De ő sajnos csak 1-1,5 múlvára tervez. Én szerintem már felkészültünk elmélyíteni jobban a kapcsolatunkat.
2012. júl. 24. 21:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Amíg az egyik fél nem áll készen rá, szinte felesleges is agyalni ezen, mert ugye egy új életet nem lehet úgy kezelni, hogy "legyen, ha már ennyire akarod".

Mikor mondta, hogy 1-1,5 múlvára tervez, mondhattad volna, hogy te már most készen állsz rá.

2012. júl. 24. 21:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki hogy te már készenállsz, és hogy ő mit gondol erről. mióta vagytok együtt?
2012. júl. 24. 21:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hátha még beszélni se tudtok róla természetesen, akkor várjatok még.Elvileg társak vagytok, miért olyan nehéz erről beszélni.
2012. júl. 24. 21:18
 4/12 anonim ***** válasza:
37%

"De ő sajnos csak 1-1,5 múlvára tervez."

Valószínűleg ez csak ürügy. Vagy nem akarja egyáltalán, vagy csak elodázni szeretné a dolgot.

Most akkor egy gyerekkel akarod "megfogni" a társadat?

Csak öszíntén csináld a dolgokat, mert nem egy olyan eset volt amikor -itt az oldalon is - amikor a nő szándékosan nem védekezett.

Amúgy hány évesek vagytok?

2012. júl. 24. 21:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Babát akkor kell "csinálni", amikor mindketten készen álltok rá. Semmi jó nem sülne ki belőle, hogy most vágnátok bele.

Arról nem is beszélve, ha nem tudod ezt hogy add a tudtára, a kapcsolatotokon is van még mit dolgozni...

2012. júl. 24. 21:25
 6/12 anonim ***** válasza:
36%
Először házasodjatok össze. Legyen lakásotok és biztos anyagi hátteretek. Akkor gondolkodhattok a babán is.
2012. júl. 24. 21:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A két kulcsszó: "szerintem felkészültünk".

A "szerintem" szó azt árulja el, hogy ez csak a te véleményed. A párod megmondta kerekperec, hogy ő később akar gyereket.

Ennek ellenére bátran használod a "felkészültÜNK" igét többesszámban.

2012. júl. 24. 21:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Legyél türelmes, mert az erőltetés csak gondokat okoz. Hány éves vagy?
2012. júl. 24. 21:54
 9/12 anonim ***** válasza:
81%

lehet, h ő reálisabban látja. ezt nem lehet erőltetni.

van egy tuti módszer arra, hogy kiderítsd hogy pontosan mit szeretne, netán meggyőzd arról, amit te szeretnél: úgy hívják beszélgetés.

hány éve vagytok együtt, és mennyi idősek vagytok, h ez neked ennyire sürgős, h nem bírsz ki egy évet?

2012. júl. 24. 23:20
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha lefekszik veled, akkor már a tudtodra adta.
2012. júl. 24. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!