Hogy adjam tudtára úgy, hogy ne bántsam meg?
Leülsz, és őszintén elmondod neki mindazt, amit ide leírtál.
Máshogy nem megy!
Húha, ez gázos helyzet. :S Alattomos egy csaj, utálom az ilyet. Gondolom, már beszéltetek erről, ismeri a véleményed, hogy egyelőre nem akartál összeköltözést, most meg már lényegében együtt laktok... Ha pedig beszélsz vele, tuti, hogy kiakad, ilyen fajta lehet... Viszont tisztáznod kell vele, hogy ez a trükk így nem működik...
Szerintem olvasott sok olyan esetről, h az egyik fél addig hordta a cuccait a másikhoz, míg lényegében ott élt, hisz aludni is oda járt. Gondolta, ő is megpróbálja... Ne hagyd semmiképp!
Megkérdezhetem, albérletbe laksz? Vagy szüleidnél? Szóval hova költözött oda? Már rezsi szempontjából sem mindegy, hogy ott lakik, mert gondolom, a költségekbe nem száll be, viszont mindent használ.
22L
A 16:32-es vagyok:
Egyébként erről az egész beköltözési módszeréről az jut eszembe, hogy ilyenek a patkányok vagy a csótányok. Először csak 1-2, aztán ha nem reagál idejében az ember, ellepi a házat...
Ha már kérdőre von, akkor ennél jobbra ne számíts később sem sajnos. Mikor már egymásé lettek, ez még romolhat.
Mondd meg neki nyiltan a helyzetet, ebből is tanultok, megismeritek egymást, hogy ki mit hogyan kezel. Lehet még, hogy nem is egymásnak vagytok teremtve. Ha besértődik az őszinteségeden, akkor elgondolkodtató. Ha besértődik, de megérti és elfogadja, az jó hír lenne. Mindenesetre ne halandzsázz, mert tényleg akkor mire számíthatsz később. Gondolom kiegyensúlyozott , bizalommal teli kapcsolatra vágysz. Ahhoz őszinteség kell, ha másban találod ezt meg, akkor másban. De adj neki is esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!