Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változzak én? Vonuljak zárdába miatta? Vagy hogyan adjam a tudtára, hogy a barátaimmal is akarok bulizni, és ne bántsam meg?
Figyelt kérdés
A párom nagyon kisajátitott magának.Nem tetszik neki ha más fiuval beszélek, vagy épp a barátaimmal mennék el szórakozni.És olyankor azt szokta mondani, hogy ,,-Menj ha akarsz, úgyis csak magadra gondolsz, és nem figyeled, hogy nekem rosszul esik a dolog". ÁÁÁhh..Nagyon szeretem, és megbizok benne.2011. júl. 30. 11:57
1/5 Diemex válasza:
Érzelmileg zsarol a srác ... de próbáld meg megértetni vele hogy a barátaidra is szükséged van...
2/5 anonim válasza:
Ha eddíg nem sikerült a tudtára adni,akkor hogy akarod? Vagy nyuszi voltál és nem álltál ki magadért vagy a csávó reménytelen! Bulizz és,ha emiatt szakít veled,bekaphatja!
3/5 anonim válasza:
Ő sem rád gondol, amikor eltilt a barátaidtól és nem figyeli, hogy neked ez rosszul esik. Ezt fogalmazd át manipulatívabbra.
4/5 napietus válasza:
szerintem reménytelen, az ilyen nem változik. lapát, amíg meg nem semmisül miatta az összes emberi kapcsolatod. ezzel ugyanis elérné a célját: rajta kívül nem lenne senkid. ne hagyd. nem nyerhet, az nagyon rossz lenne. az ilyen ember gonosz, manipulatív és okos. ha hagyod kibontakozni könnyen társadalmi karanténba kerülsz, onnan nincs kiút.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek.Hasznos válaszokat kaptam :D
2011. júl. 30. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!