Hogyan adjam tudtára hogy ne nézzen fruskának?
A 39 éves hol öregember? :D Csak középkorú :D
Ha elmondod neki és akkor már nem fog keresni, akkor semmit se tudsz csinálni.
39 éves. Van családja?
Mert ha igen, akkor max. alkalmi partner lehet belőled.
(na jó, persze előfordulhat hogy otthagyja a családját érted, de akkor mi biztosít arról, hogy nem fogja ugyanezt eljátszani veled is egy 20 éves kedvéért?)
Tehát így szerintem ne fogalkozz vele.
Ha nincs családja, akkor nagyobb esélyed van, de így is előfordulhat, hogy csak alkalmi partner lesz belőled.
Nincs baj a korkülönbséggel, ez minden korosztályra igaz!
Egyébként miből gondolod, hogy fruskának gondol téged? Szerintem akkor barátnak sem kellenél neki.
Nem tudom ő valójában hogy van vele, de egy 39 éves szerintem már nem nagyon kezd alkalmi kapcsolatokat. Már ha az a célja, hogy megtalálja az igazit, esküvő (vagy legalábbis összeköltözés), családalapítás.
Akkor ugyanis úgy van vele, hogy 2-3 hónapocskát nincs értelme pazarolni senkire. Hisz ő az igazit keresi, akivel az életét éli majd le, aki gyerekeket szül majd neki. Nem rövidtávon gondolkozik.
De te ismered, hogy ilyen szempontból milyen. Ha olyan amilyennek írtam, akkor ha vonzódik hozzád biztos belemegy, hogy járjatok. Főleg, ha eddigi ismeretségetek alapján egy komoly nőnek ismert meg téged.
24 évesen ezen agyalsz?
hát szerelmet tuti ne vallj neki.
ha vonzódik hozzád, akkor úgyis elkezd udvarolni, és létrejöhet a kapcsolat.
add tudtára, h bejön neked, de csak apró jelekkel. nem kell ajtóstul a házba rontani.
Persze, hogy nem csinál semmit, mert hasonló dilemákon megy keresztül, mint te!
CSak neki valami olyasmi jár a fejében, biztos nem kell egy ilyen fiatal, csinos lánynak, ezért nincs is értelme kezdeményezni, hiszen csak elutasítás lenne a vége és akkor még ezek a jó kis beszélgetések is elusznának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!