Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan adjam tudtára hogy ne...

Hogyan adjam tudtára hogy ne nézzen fruskának?

Figyelt kérdés
Van egy férfi aki idősebb nálam,jóban vagyunk,szoktunk sokat beszélni,vonzalom is működik.Csak az a baj hogy bele estem.Nem akarom elveszíteni,de ha elmondom neki nem fog keresni az én érdekemben.Hogyan jelezzem felé hogy többet érzek úgy hogy ne tűnjek fiatal fruskának?Vagy hogyan viselkedjek vele?Én 24/N vagyok ő 39/F.
2011. júl. 10. 16:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ezen gondolkoztam hogy ennyi ideje már és nem lépett,lehet hogy úgy van vele nem akar lekötni egy fiatal lányt mert úgyis talál mást!?VAgy nem tudom.Annyira kedves vagyok vele,de őszintén tiszta szívből.Kezdek be kattanni,de elveszíteni se akarom.
2011. júl. 10. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!