Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy hozzam a tudtára, hogy...

Hogy hozzam a tudtára, hogy jönnie kellene? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés
Van egy 13hónapos lányom, akinek a párom bátyja lenne a keresztapja, csakhogy kb ha 2x találkozott eddig vele. Tudnillik 15kmre lakik tőlünk(nem mintha óriási távolság lenne, biciklivel akár 45perc alatt meglehetne tenni). A barátnőm pedig a keresztanya, na ő pl minden héten nálunk van(igaz, 2kmre lakik tőlünk), és vele a lányom már teljesen lespannolt, jóban vannak, nem fél tőle. De ez a sógoromnál abszolút nincs így ugye, mivel nem találkoznak. Hogyan tudnám szépen(összeveszés, veszekedés nélkül) a tudtára adni, hogy jönnie kellene hozzánk, hogy a lányom megkedvelje?
2011. júl. 2. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

A keresztszülőség mára már nem ugyanaz, mint volt korábban.

Én pl. jó ha 10x találkoztam a keresztanyámmal és nem is éreztem az igényét. Ellenben találkoztam sok más emberrel akikkel jó viszonyt alakitottam ki és nem azért, mert "rokoni" szálak kötöttek össze minket, hanem mert szimpatikusak voltunk egymásnak.

Ha a sógorod nem érzi úgy, hogy a keresztlányát meg kellene látogatni, akkor lehet hogy,

1. nem őt kellett volna keresztapának választani

2. neked kellene elvinni hozzá a gyereket, hogy lássa őt

3. el kellene felejteni, hogy a gyereknek van keresztapja.

2011. júl. 2. 09:08
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Ne erőszakold rá, csak hívd meg! Szia, arra gondoltunk elugorhatnál hozzánk valamikor, főzök szivesen valamit amit szeretsz, a kislány is szeretne már látni:) És a tesód is szeretne veled beszélni. Ha alkalmas, megbeszélhetnénk egy időpontot, hogy mikor jó mindenkinek.:)
2011. júl. 2. 09:20
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Keresztapa nem tud mit kezdeni ezzel a megtiszteléssel. Legtöbb férfi akkor tud valamit kezdeni a gyerekkel, ha már beszél. A víz alá úgy is a keresztanya fogja tartani, a keresztapa csak ott áll
2011. júl. 2. 09:21
 4/5 anonim ***** válasza:

A mi keresztapánk is "csak" a családi összejöveteleken találkozik a keresztlányával(kb.2 havonta),de nem is lenne rá máskor idő,és nekik így is elég,mert ekkor mindig nagyon szépen eljátszanak hármasban(neki is van egy lánya)

Születés-névnapjára,karácsonyra-húsvétra mindig jönnek,vagy megyünk-ennyi.A kapcsolattartást erőltetni nem lehet...

2011. júl. 2. 10:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha van kocsitok, elmehetnétek hozzá 1szer-2szer és pl hívd meg, szervezz vmi 'családiösszejövetelt', arra biztos eljön.
2011. júl. 2. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!