Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elkeseredtem, kiakadtam, kész...

Elkeseredtem, kiakadtam, kész vagyok! Babára vágyók, ti hogyan birkóztok meg az ilyenekkel?

Figyelt kérdés

Ma egy kolléganőm azt ecsetelte, hogy amikor anyagi gondjai voltak, szül egy gyereket, hogy tandíjkedvezményt és táppénzt kapjon. Nem szoktam előhozakodni ezzel, de ma nem bírtam megállni és odaszóltam neki, hogy én három éve várok rá, nem olyan könnyű ez a dolog, hogy kell egy gyerek a hasikámba és már kész is.

Tudom, hogy nem kellene felhúznom magam rajta, de mégis bosszant ez a "csak azért kell gyerek, hogy hasznom legyen belőle" hozzáállás.

2010. máj. 27. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg az a kolléganőd dolga ha anyagiak miatt akar gyereket.Ezen te mit bosszankodsz?

Te nem ilyen vagy és ez a lényeg,törődj a magad problémájával.

2010. máj. 27. 17:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!Igazat adok az első válaszolónak.Tudom bosszantó az ilyen de próbáld meg elengedni a füled mellett mert ha még ezen is rágódsz a stressz nem tesz jót sem neked, de még a ciklusodat is összekuszálhatja!Nagy levegő!!Nyugi! :)
2010. máj. 27. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:
58%

Elhiszem, hogy kiakadtál én is akadtam már ki bár az egy kicsit másabb szitu volt:

már majdnem egy éve próbálkozunk élesben a babával, de még várat magára. az utóbbi időben beletörődtem, hogy jön ha akar. ülünk a buszon a párommal egyik hétvégén és felszáll két büdös, iszonyatosan részeg csöves. az egyik hátulról indul a másik előről kéregetni. mi elől ültünk és a nő indult felénk. széthajtja a kabátját és látszik a hasa és a hót piás leheletével odaszól, hogy terhes és éhes adjunk már neki pénzt közben állni alig bír a lábán.

hát itt szakadt a cérna, hogy az ilyennek minek, miért, hogyan????????

a szívem majd megszakadt, elég sokáig kellett a páromnak nyugtatnia, mert mindig a szemem előtt volt, hogy szegény kicsivel mi történhet odabent, miközben bennem milyen jó dolga lenne, és milyen jó helyre születhetne...

2010. máj. 27. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi is próbálkozunk a babóval,igaz van már egy.De én is ki tudok akadni az ilyenen: kocsival jártam dolgozni,még az első baba születése előtt.Az útvonalamon volt egy kéregető nő,kicsi,vékony,reggel,és délután is kint volt.Egyszercsak felfedeztem,h pocakos,azóta eltelt idő,és ugyanúgy kint kéreget.Most kérdem én,h hova lett a gyerek,és miért kellett neki,mikor nekem hónapok óta nem jön a kistesó?!A másik,h tőlünk nem messze lakik egy nő,velem egyidőben szült (21hónapja),mára már tolja a babakocsiban a kicsit,és zilált,rosszulbánik a gyerekeivel,cigizik,stb...

Mindenki mondja,h ne foglalkozzak az ilyennel,mert gátolja a teherbeesést a stressz,meg az állandó görcsölés.Igyekszem nem rá gondolni,de nap mint nap a teherbeesésről olvasok,szóval rögeszmés lettem....Rámférne egy pofon,h leálljak.... :)

2010. máj. 27. 20:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Az ilyeneken én is mindig nagyon kiakadok olyan sok ilyet látok...és akkor én is megkérdezem,hogy nekünk miért nem jön?????Mindig azt mondják,hogy megvárja a legjobb alkalmat meg nem jött még el az idő stb stb. de akkor nekik miért???Soha nem fogom ezt megérteni....
2010. máj. 30. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!