Mit adtok a babára ha megint 17-18 fok lesz, de ugye szeles? Vissza a kiskabát, vagy overál harisnyával bodyval és kész. Idióta időjárás! 8 hósak vagyunk.
Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 11:37
1/2 anonim válasza:
én ma ebben a szép napos kissé szeles időben a 11,3hónapos babámra uazt adtam,mint mikor elég hideg volt.rövid ujjú body,harisnya,zokni kis cipő(bakancs)egy kapucnis felső,egy polár béléses kapucnis kabát vékony sapka.annyi különbözet,hogy kesztyűt nem adtam rá,és csak egy takaróval takartam be.
2/2 anonim válasza:
Én ma így vittem ki a 14 hónapos kislányomat: harisnya, rövid ujjas body, kardigán, szoknya, vékony kiskabát, pamut kendőcske. Szerintem az overálba, akár milyen vékonyan is öltözteted alá, beizzad és borzasztóan könnyen megfázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!