Mit érdemes overál alá adni 10 hónapos babára, ha babakocsival tolom (ma)? Hidegben.
Nekünk vastag overálunk van, én csak body, hosszú ujjú póló, harisnyát adok alá ilyen időben. Nadrág pulcsi majd akkor, ha minusz lesz.
Te tudod, mennyire fázós a babád.
Amit az előző válaszoló írt, és még kisplédet is tesz rá --- az én babám meggyulladna -- abszolút nem fázós gyerek.
Köszönöm a válaszokat!
Ezen gondolkoztam valójában reggel óta, hogy overál alá kell - e nadrág vagy az már túl sok de akkor ráadom azt is. Első overálja, azért nem tudom még, hogyan praktikus aláöltöztetni, eddig orkános nadrágot hordott kintre meg a jó vastag pufi kabátját.
Köszi!
a kislányom 10 hós pont, így öltözünk: body rövidujjú, rá egy kötött pulcsi vagy egy sima kapucnis, harisnyanadrág és az overáll + csizma, sapi
nem terítek rá semmit, még kesztyűt sem veszünk és sálat sem. Nem szokott fázni, jól érzi magát és általában 2-2,5 órát vagyunk lent. Az overállja vastag, téli, amiben hóban is leszünk majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!