Elegem van, hogy azt mondják a férjemre, hogy lúzer, nem való hozzám. Hogy vessek ennek véget? Nem bírom már!
Mióta 4 éve együtt vagyunk, folyamatosan cseszteti a családom. Nem hozzám való, semmirekellő művész, csak lehúz..ez nem igaz! Nem bírom már elviselni, hogy mindenkinek azt terjesztik, hogy a férjem egy született vesztes, az esküvőt anyám végigveszekedte. Hazugságokat terjesztenek róla, holott nem iszik, nem szerencsejátékozik, csak dohányzik, de ez önmagában nem ok arra, hogy lejárassák. Ha nem ilyen környezetben élnék és máshol találkoztunk volna, távol a családtól, meg az ismerősöktől, akkor boldogabbak lehetnénk, nem tudom, ez meddig fog tartani. Pár hónapja úgy alakult, hogy nincs munkája, egyelőre az én keresetemből élünk, de ez nem azért van, mert nem akar dolgozni, hanem mert nem tudja eladni a képeit, egy magángaléria rendszeresen vette, de a tulaj külföldre költözött és itt megszüntette a kapcsolatait. De ettől függetlenül próbálkozik és ha minden jól megy, hamarosan beindul az üzlet. Ezért a családom halálra cseszteti, hogy élősködő, eltartatja magát. Miért nem hagynak békén minket? Azon is gondolkodtam, hogy elmegyünk az országból, hogy új életet kezdjünk, nekem ez baromira fáj, hogy folyton ócsárolják, holott én eddigi életem során a legboldogabb vele vagyok.
Legszívesebben felégetnék mindent magunk mögött, nekem csak Ő kell, nem tudom már elviselni az ismerősöket, akik megszólnak minket. Ti mit tennétek a helyemben?
Nehogy adj bármi elérhetőséget, én egyszer adtam egy kérdés által és a nő másnap kitette a fotóimat az oldalra azzal a kérdéssel,hogy "szerintetek jó alakom van"? Na, ez volt az utolsó, hogy én neten bárkinek is megadtam az adataimat, ha nem vagy naiv, nem küldesz senkinek semmi személyeset magatokról.
Én a helyetekben elmenekülnék tőlük, ez nem normális dolog. Az én családom UGYANEZT csinálta, mikor összejöttem egy zenésszel, mondjuk én csak 20 voltam és nem is jártunk sokáig. Konzervatív felfogás, hogy a lányuknak a legjobbat szánják. És hány ilyen van.
"Jól van, majd ha lesznek képek akkor magyarázzál, addig kuss a neved."
Ne haragudj, de ilyen beszéd mellett inkább neked kéne "kussolnod".
22-es, ha komolyan gondolod, akkor esetleg megbeszélhetjük, viszont olyannak hadd ne linkelgessek már magunkról semmit, aki csak szórakozni jön egy kérdéshez és undorító stílusban irkál egy tök ismeretlennek. Más sem itt keres munkát, én sem terveztem.
A sarkamra állok nap, mint nap, már odáig fajul néha anyámmal a vita, hogy kiabálva tessékelem ki. Így nem lehet normálisan élni, ki tudna? Itt már nem csak feszkóról van szó, nagyon elfajult ez a dolog részükről. Apám még a jobbik eset, de anyámnak sikerült elérnie, hogy az egész családot megetesse a hazugságaival.
A második lépés meg az, hogy attól, hogy valaki családtag, még nem követhet el bűncselekményt ellened.
"anyámnak sikerült elérnie, hogy az egész családot megetesse a hazugságaival."
Nekem most van egy rendőrségi ügyem, mert egy idegen nő (és társai) műveli ezt a neten, idegeneknek terjeszt hazugságokat rólam és másokról.
Az üzenet küldője: One1120
Az üzenet címzettje: Ismeretlen kérdező
Az elküldés időpontja: ma 22:39
Az üzenet oka: A kérdés: Elegem van, hogy azt mondják a férjemre, hogy lúzer, nem való hozzám. Hogy vessek ennek véget? Nem bírom már!
Az üzenet szövege: Úgy h megb.szod a tetves cigány k.rva anyádat
Ja, hogy itt ilyen üzeneteket kap az, aki feltesz egy kérdést a problémájával kapcsolatban? Gratulálok, kedves One1120, én azt mondom, vonulj inkább diliházba, a drága édesanyádat hasonlóképpen üdvözlöm. A két kipontozott szót nyers formában kaptam meg, én pontoztam ki, mert csak így engedte elküldeni. Az emberi jellemtelenség határtalan, nekem ennyi elég volt ebből a virtuális tanácsadásból.
Aki próbált segíteni, annak őszintén köszönöm és minden jót kívánok nekik, de többre nekem nincs szükségem, a trágárságot nem tolerálom, van elég rossz így is a világban.
Itt se törődj a kötekedőkkel, ne süllyedj le a hülyék szintjére, mert megvernek a rutinjukkal :)
A családoddal kapcsolatban tényleg nem rossz a külföldi költözés tervezése, emlegesd hidegen és tárgyilagosan a családodnak, a sértéseikre pedig ne reagálj.
Engedd el a füled mellett, ha anyukád a főtt étel hiánya miatt próbál kötekedni. Nézd levegőnek és mutasd magad még annál is boldogabbnak, mint amilyennek érzed magad.
Legyél kicsit gonosz, tudom nem könnyű, de ők sem könnyítik meg a helyzeted. És sajnos tényleg te vagy két tűz között, szerintem sem a férjednek kell őket helyre tenni, mert a te családod rossz indulatú.
Ha 4 év alatt nem fogták fel, hogy te boldog vagy a férjeddel, akkor sajna a beszélgetés sem sokat segítene a helyzeten.
Csak erősen és hidegen! Kitartást kívánok és további boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!