Szerintetek el tudom még kezdeni az életem?
Elszúrtam az egyetemet és sok más dolgot is. Most úgy tűnik, hogy lesz egy bejelentett munkám, de nagyon elveszettnek és kiégettnek érzem magam, mert eddig mindent elszúrtam. Más ilyenkorra már lediplomázott, elindította a karrierjét, levált a szülőkről stb... nekem ezek közül egy sincs meg és az eddig elkövetett hibáim szinte lebénítanak, félek mindentől, már nem igazán hiszek magamban.
Mit gondoltok, lehet még esélyem karriert csinálni ha jövőre elölről kezdek egy egyetemet pl?
26/N
Szinte bármilyen állásból lehet karriert csinálni szorgalommal. Egy példa egy régi ismerősöm: diákmunkával kezdte a Tesconál. Abbahagyta a főiskolát, felvették állandó munkába árufeltöltőnek. Szorgalmas volt, sok éjszakai műszakot bevállalt, beíratta a cég targoncás tanfolyamra, raktáros, később áruátvevő lett belőle. Azóta nem tudom, mi van vele, de a két év alatt, amíg tartottuk a kapcsolatot folyamatosan előléptették, egyre jobb fizetésekkel.
Ha sikerül jó munkát találnod, lesz lehetőséged folyamatosan fejlesztened magad. Nem kötelező diplomázni, vannak nagyon jó és hasznos OKJ-s tanfolyamok is, amiket munka mellett elvégezhetsz. Sokukkal többet kereshetsz, mint egyesek diplomával. :)
Ilyen hozzáállással biztosan nem.
Először döntsd el, hogy változtats, aztán érj el valamit. Csak valami apróságot (egy számítógépes tanfolyam, egy nyelvtanfolyam stb), aztán jöhetnek a nagyobb dolgok.
Mások 30-40-50+ évesen is újrakezdik, ha szükséges. 26 évesen Te még ne add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!