Most karácsonykor jöttem rá hogy romokban az életem! 30 évesen hogy lehet új életet kezdeni?
Te én özvegy vagyok 3,5 éves kicsi gyerekkel és beleszerettem egy nős férfiba
hát kb. úgy lehet újra kezdeni, hogy nem gyötröd magad, hagyod, hogy bizonyos dolgok történjenek veled, sőt keresed a lehetőségeket, kimozdulsz otthonról, új dolgokba fogsz pl. új hobbyt keresel
Bármikor lehet új életet kezdeni. A kulcsszó az új, azaz új életcélt kell keresni, nem árt ha többet, mert ha az egyik becsődöl, még mindig van másik.
Bárcsak megint 30 lennék ezzel a tudással. :D
Én bárcsak 18-20 lehetnék megint.
Nekem is romokban az életem ,de még evickélek valahogy és bízom benne hogy lesz jobb is és próbálok is érte tenni!
lehet, 55 éves korodig az agyad ugyanarra képes mint 25 éves korodban.
pár irány:
képzőművész (fényképész, dokumentumfilm készítő, szobrász) amiben kifejezheted azt ami ide hordott téged, hogy másoknak is segíts - azoknak akik oda júthatnak vagy azoknak kik ugyanebben az állapotban találják magukat
web programozó - jó és hasznos ötleteket valósíthatsz meg, amik hasznosak a társadalomnak (mint pl. a GYIK.hu) habár ehez 6 hónapot kell tanulj - viszont a tanulás NAGYON jót tesz az agynak és a morálodnak
ujságíró, esetleg egy független lapnál
30 év nem olyan sok. hasznos életed negyedénél állsz (20-60). és az elmúlt negyedben nem hiszem hogy semmit sem tanultál, az emberekről, világról, stb.
boldog karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!