Elvárnád ha férfiként egyedül élnél h a bnőd takarítson rád?
Elvárhatod hogy pont annyiszor takarítsa ki a házad mint ahányszor te takarítottad ki az övét.
Ha együtt élnétek, akkor elvárhatnád hogy ő IS takarítson.
Nem mindegy a hangsúly! Az sem mindegy, hogy heti x alkalommal alszik-e ott, vagy már szinte életvitel szerűen van nálad.
Amúgy meg a te házad a te "várad", ALAP, hogy rendben tartod, szóval felmosol (ha van járólap/parketta is), felporszívózol és hasonlók.
Ha ez nehezedre esik, szerződtess bejárónőt. Viszont a barátnődet ne tekintsd annak.
Az miért nem fordult meg a fejedben, hogy együtt csináljátok? Úgy még hamarabb is végeznétek.
Én nem behisztiztem volna, hanem simán képen röhöglek...
És nem is írom tovább, mert csak felbosszantom magam.
Én takarítok a páromnál, de náluk alapból rend van, mindenki eltesz a helyére mindent, nekem csak annyi a dolgom, hogy felseperjek, és feltöröljek, ezt szó nélkül, magamtól megteszem. Teregetni, főzni, bevásárolni együtt szoktunk, sokkal jobb úgy:)
24/N
mig nem éltünk együtt, a párom ugyanúgy takaritott, főzött, mosott és vasalt magára...soha, egy szóval nem kérte, hogy bármit is tegyek, hiába aludtam ott rendszeresen...az más tészta, hogy én magamtól segítettem neki, és míg dolgozott, kitakaritottam...de ha ezt igy közli és elvárja, biztos, hogy nem csináltam volna...mert az elvárásokat senki sem szereti...
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!