Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvárnád ha férfiként egyedül...

Elvárnád ha férfiként egyedül élnél h a bnőd takarítson rád?

Figyelt kérdés
bnőm sokszor alszik nálam és mondtam jó lenne ha kitakaritaná a házam! ezen behisztizett. normális?
2012. nov. 18. 17:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
94%

Elvárhatod hogy pont annyiszor takarítsa ki a házad mint ahányszor te takarítottad ki az övét.

Ha együtt élnétek, akkor elvárhatnád hogy ő IS takarítson.

2012. nov. 18. 20:00
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is behisztiztem volna. Amíg nem éltünk együtt, eszébe se jutott a barátomnak, hogy kitakarítsam az ő házát... Ha eszébe jutott, akkor nem hogy behisztiztem volna, azonnal szakítok. Nem csicskának járok oda, hanem azért, hogy együtt lehessünk. Mióta összeköltöztünk KÖZÖSEN takarítunk. Ha összeköltözés után jött volna a javaslat, hogy na akkor mostantól én vagyok a hivatalos takarítónő, akkor szintén jött volna a szakítás.
2012. nov. 18. 20:04
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy a hangsúly! Az sem mindegy, hogy heti x alkalommal alszik-e ott, vagy már szinte életvitel szerűen van nálad.

Amúgy meg a te házad a te "várad", ALAP, hogy rendben tartod, szóval felmosol (ha van járólap/parketta is), felporszívózol és hasonlók.

Ha ez nehezedre esik, szerződtess bejárónőt. Viszont a barátnődet ne tekintsd annak.

Az miért nem fordult meg a fejedben, hogy együtt csináljátok? Úgy még hamarabb is végeznétek.

2012. nov. 18. 20:21
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Én nem behisztiztem volna, hanem simán képen röhöglek...

És nem is írom tovább, mert csak felbosszantom magam.

2012. nov. 18. 20:25
 25/31 anonim ***** válasza:

Én takarítok a páromnál, de náluk alapból rend van, mindenki eltesz a helyére mindent, nekem csak annyi a dolgom, hogy felseperjek, és feltöröljek, ezt szó nélkül, magamtól megteszem. Teregetni, főzni, bevásárolni együtt szoktunk, sokkal jobb úgy:)

24/N

2012. nov. 18. 20:44
 26/31 anonim ***** válasza:
87%
Igen, normális. Megkérni kellett volna esetleg, nem "ráparancsolni". Barátom is külön lakik egyedül, hétvégente nála vagyok mindig, + esténként 1-2 órára. Ő takarít, én besegítek. mosogatni utál, azt általában én csinálom. Nem várja el, én viszont szívesen csinálom.
2012. nov. 18. 20:50
 27/31 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon bunkó vagy, nem is érdemled meg a barátnődet.
2012. nov. 18. 23:42
 28/31 anonim ***** válasza:

mig nem éltünk együtt, a párom ugyanúgy takaritott, főzött, mosott és vasalt magára...soha, egy szóval nem kérte, hogy bármit is tegyek, hiába aludtam ott rendszeresen...az más tészta, hogy én magamtól segítettem neki, és míg dolgozott, kitakaritottam...de ha ezt igy közli és elvárja, biztos, hogy nem csináltam volna...mert az elvárásokat senki sem szereti...

24L

2012. nov. 19. 09:20
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Hagynám magamat megdögleni a mocsokban,mert ezt érdemlem,amiért ennyire tartom a barátnőmet.
2012. nov. 19. 11:09
 30/31 anonim ***** válasza:
50%
A férfiség nem betegség.
2012. nov. 19. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!