Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvárnád ha férfiként egyedül...

Elvárnád ha férfiként egyedül élnél h a bnőd takarítson rád?

Figyelt kérdés
bnőm sokszor alszik nálam és mondtam jó lenne ha kitakaritaná a házam! ezen behisztizett. normális?
2012. nov. 18. 17:35
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%

Hát szereztél teljesen jogosan egy rossz pontot a barátnődnél. Majd ha élettársak vagy házastársak lettek elvárhatod, de akkor sem követelheted.

"jó lenne, ha kitakarítaná a házam"... te meg jó lenne, ha tanulnál egy kis jó modort.

2012. nov. 18. 17:59
 12/31 anonim ***** válasza:
94%

3. Ment a zöld kéz.

Ha ilyen stílusba kérdezted, én is behisztiztem volna. És még megkérdezed:normális? Mintha nem tisztelnéd eléggé..

Kitakarítaná a házad? Kellett hansúlyozni, hogy a tied?

Kérni, sokféleképpen lehet..

2012. nov. 18. 17:59
 13/31 anonim ***** válasza:
97%

sok mindentől függ. Ottalszik és reggel megy, vagy együtt főztök, mostok, állandóan ott lebzsel?

Ha már elvárás, régen rossz. Tőlem elvárták, hogy takarítsak az albérletben, ahol laktam, otthon és a pasi is. Na, ezzel az elvárással előre is vetítette a kapcsolat folytatását. Mert: soha nem főztünk együtt, főzzek én neki, takarítsak ki, mikor kizárólag ott alszok, semmi más rendetlenséget nem csinálok. Ja persze nem vitt el enni sem sehová, mozi is pénzkidobás, szóval szerencsére már nem vagyunk együtt.

2012. nov. 18. 18:16
 14/31 anonim ***** válasza:
98%
Hát én is behisztiztem volna! Egyébként ha nincs barátnőd mocsokban laksz vagy mi????
2012. nov. 18. 18:27
 15/31 anonim ***** válasza:
97%
Takarítsa ő a saját lakását, te meg a tiédet, esetleg néha megkéred, hogy segítsen neked és együtt takarítotok. Így fair.
2012. nov. 18. 18:30
 16/31 anonim ***** válasza:
29%
bár olvasná ezt az exem, ő szabályosan balhézott is már ilyesmin velem.
2012. nov. 18. 18:36
 17/31 anonim ***** válasza:
96%
Minek nézed te szegény barátnődet, bejárólánynak? És te hányszor takarítottál ki náluk, vagy mostad le a kocsiját, bármilyét, nagy taplógomba vagy te baszod, és még el is visel szegény csaj, miközben náladnál különbeknek nem jut csak a szemetje.
2012. nov. 18. 18:44
 18/31 Quorra ***** válasza:
90%
Jó nagy bunkó paraszt vagy b*szod. Fordított esetben te mit szóltál volna? Marha!
2012. nov. 18. 18:45
 19/31 anonim ***** válasza:
87%

16 vagyok köszi a lepontozást.

nem értem mi a baj azzal a válaszommal, hogy megmutatnám az exnek a válaszokat, amikor 20 percen át ordibált velem azért, mert nem mostam fel.

2012. nov. 18. 18:48
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem hisztiznék, de elképednék, az biztos.

A párom, mikor még csak randiztunk, és átmentem hozzá esténként filmezni, mire odaértem, olyan gyönyörű rendet rakott mindig, hogy csak néztem, és egy poharat se hagyott elmosni. Persze ugyanez volt akkor is, mikor ő jött hozzám (vagyis hogy neki nem kellett pakolásban segíteni).

Mióta összeköltöztünk, persze mindent közösen csinálunk.

Mondjuk az se mellékes, mióta vagytok együtt. Mert ha nagyon a randik elején vagytok (pl. fél éven belül), akkor nagyon gáz, de ha régebb óta együtt vagytok, is megkérhetted volna szépen, hogy segítsen neked valamiben.

A te stílusod mindenképpen durva volt.

2012. nov. 18. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!