Elvárnád ha férfiként egyedül élnél h a bnőd takarítson rád?
Lehet a hangsúllyal volt a baja. A jó lenne, ha kitakarítanád a házam, elég érdekes megfogalmazás.
Talán, ha megkérted volna. Vagy azzal indítasz, hogy segít-e neked? Biztos más lett volna a helyzet.
Attól függ, hogy ezt miként tálalod és mióta vagytok együtt, milyen mély a kapcsolatotok, hölgy mennyire házias stb. Én úgy érzem, hogy Te ezt elvárod, ami nem tetszik.
Viszont nekem nem kellett volna szólnod. Ha szeretem a párom, akkor gondoskodni akarok róla, ami nem teher. Pl. Ha ott vagyok, főzök rá és takarítok. Nekem ez nem nehézség, természetes, és szeretettel csinálnám. Nem tudom milyen a kapcsolatotok, de a Te hozzáállásod is furcsa kicsit.
Egyedül élek a 2 szobás lakásomban férfiként. A barátnőm elég sokszor alszik nálam, de soha eszembe sem jutna hogy elvárjam takarítson utánam. Ahogy eddig is, most is ki tudok takarítani. Bár tény hogy jól esik ha segít, és sosem kellett kérnem mert önszántából részt vesz a közös takarításban. Amúgy meg. Nekem bőven elég ha megfőz vagy süt valami finomat. Ha kell el is mosogatok, pedig azt utálom.
26/F
Ne haragudj, hogy nőként válaszolok, csak hátha érdekel egy lány szemszöge is. Mikor a barátomnál vagyok és úgymond kupit csinálok, tehát főzünk, eszem és ott marad a tányér, vagy lemorzsázok, összegyűröm az ágyon a huzatot, vagy akármi, akkor rendet teszek magam után. Van, hogy el is mosogatok, amíg a barátom valami mást csinál, vagy kicsit összepakolom. Ennek nagyon szokott örülni és szívesen meg is teszem.
Viszont magától még sosem mondta, hogy takarítsak ki. Nekem ez furcsán jönne ki, de ez személyes vélemény. Én is úgy vagyok vele, hogy mikor Ő van a lakásomban, akkor "vendég", majd ha elment, akkor összepakolok, vagy felajánlja, hogy segít. Szerintem itt kölcsönös dolgok kellenek és kedveskedés, mert így még jobban összekovácsolódtok. Ezek a parancsok, utasítások nem tesznek jót egy kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!