20 feletti egyedülálló fiatalok, nektek nem hiányzik egy kapcsolat? Miért alakult úgy hogy most egyedül vagytok? Szerettek függetlenek lenni vagy vágytok már egy kapcsolatba?
Személy szerint a fejem búbjára nem kívánok jelenleg kapcsolatot...csak ugye ezt nem mindig tudjuk szabályozni :D
Sokszor hiányzik egy lány mellőlem, de jobb függetlennek lenni, több szabadidő, kevesebb aggódás ééés vastagabb tárca :) Ezzel győzködöm magam..
Van kapcsolatom, de bár ne lenne!
Úgyis szétmegyünk, ez idő kérdése, csak még döglődik a dolog.
Ha egyedül leszek, akkor lesz a jó!
Azt hittem csak én pofátlankodok ide,akinek van kapcsolata,de látom nem!:)
Többieket sajnálom,hogy ilyen rosszul megy a viszony,de én nagyon örülök,hogy van!:) szerintem ha jó a kapcsolat,akkor nem hátrány,ha van,mert van valaki,aki ott van melletted!21/N
én 21. életévem végét taposom,idáig nem volt kapcsolatom,különösebben nem is hiányzott.Aztán na bumm teljesen véletlenül mégis lett 3 hónapja,jobb,mintha egyedül lennék. :)
Szóval ne győzködjétek magatokat,hogy jó egyedül én is azt tettem és mégis jobb kapcsolatban :D
Én személy szerint azért vagyok egyedülálló, mert nekem a korosztályomba tartozó csajok nem kellenek. Legtöbb Pán Péter szindrómás.
Legtöbbjük semmiért nem akar megdolgozni, csak beleülni a készbe, pénzt költeni, bulizni, de dolgozni az már büdös nekik. A szüleikkel tartatják el magukat és azért akarnak pasit fogni, hogy legyen aki eltartsa őket. Nekem ilyen csaj nem kell, az idősebbek (30 felettiek) meg nem akarnak fiatalabb pasit maguknak. Én inkább leszek egyedül.
De most tényleg. Lehet olyan huszonéves csajt találni aki nem Pán Péter szindrómás????? Mert szerintem nem.
26/f
Több mint 2 évig voltam egyedül álló élveztem minden egyes percét de közbe hiányzott is az, hogy valakit átöleljek, szeressek. Tehát egy kedves lány belém botlott. :) Nincsenek semmi elvárásai ugyan úgy vagyok mint eddig voltam bízik bennem!!De most már legalább van kihez bújnom, és van kit szeretnem! Ha úgy nézed mindegyikben van valami jó. De sokkal jobb az ha van valakid! :)
A pénztárcás tetszett! :D
Olyan nőt keress aki nem a pénztárcádra hajt!! ;)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!