Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha facebookon nem látszik a családi állapototok, akkor kapcsolatban vagytok?
pff ne fb ismerkedj.
egy elhívás előtt általában beszélgetni szoktak,és akkor kiderül,hogy van e valakije...
Nos, én akkor szoktam kiírni, ha meghatározó az életemben a kapcsolat. Vagyis mikor csak az elején voltam, még nem írtam ki, illetve mikor nem tudtam, mennyire tervezhetek a sráccal hosszútávra. Az "egyedülállót" sose írom ki sehova, mert nem akarok ezzel is esélyt adni minden maflának, hogy rám startoljon, és elkezdjen ismerkedni velem.
De ha kapcsolatban vagyok, akkor kiírom, ha komoly.
Egy valamit nem szeretek: ha rajtam csámcsognak az emberek. Ezért az ilyen adatlapváltozásokat mindig egyből leszedem a hírfolyamból.
26/L
Végül is másképp is ki lehet deríteni, hogy valaki kapcsolatban van-e. :)
Viszont ha látom, hogy kapcsolatban van, akkor azt természetesen tiszteletben tartom. De megesett velem, hogy egy lány ismerősömet, aki már régóta tetszett, elhívtam kávézni és akkor írta, hogy van barátja. Nem látszott semmi sem az adatlapján és nem tudtam erről. Ez mindkettőnknek ciki volt kissé, és bocsánatot is kértem tőle.
Nyíltan rákérdezni, hogy "van barátod?" szerintem kicsit túl őszinte. :D
Nem nyíltan kell rákérdezni, hanem mesélni valamit, és közben kitérni rá, hogy "a kedvesed mit gondol erről"?
Vagy "mi volt az utolsó film, amit a kedveseddel romantikázva néztél meg?", vagy ezernyi más megoldás. Az a lényeg, hogy megemlítve kérdezz rá, hogy mit csinál a kedvese, hol van, mióta vannak együtt, akármi...
Ez "átlátszó" ugyan, de nem "tahóság". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!