20 feletti egyedülálló fiatalok, nektek nem hiányzik egy kapcsolat? Miért alakult úgy hogy most egyedül vagytok? Szerettek függetlenek lenni vagy vágytok már egy kapcsolatba?
Megszoktam az egyedül létet,és azért alakult így mert igazán nem is kerestem a lehetőségeket,nem vagyok hajlandó olyan viselkedésre ami felszínes,vagyis idővel alább hagy:jópofizás,ünnepi felhajtásokon részvétel,fárasztó elvárásoknak megfelelni(évszámokra emlékezés,kötelező ajándékozás),másnak kiadni magam csakhogy elfogadjanak.
Nekem ezek nem mennek,tehát ebből az következik hogy nincs olyan nő aki egyszerűbben fogná fel a dolgokat,szinte mindenki kötelezőnek érzi magáravonatkozóan a társadalmi szokásokat,inkább önmagukból változtatnak csakhogy beálljanak a sorba.
Sokmindenben nem értek egyet ami körülöttem folyik,egyedül élni nem természetes,viszont szabad vagyok és önmagam lehetek.
Ne haragudj, hogy "elloptam" a válaszod de amit irtál az tökéletesen egyezik az én véleményemmel szóval kár lenne átfogalmazni.
21/f
ui: kár, hogy az ilyen felfogású nőkböl csak keveset "gyártottak"(nak)...
29/f
Nem akarok családot, , de szeretnék jó anyagiakat, jó minőségű életet, úgyhogy ezt inkább egyedül oldom meg, könnyebb kapcsolatokkal.
Sok más dolog is van, nem tudnék benne megbízni, komoly kapcsolatot ezért sem akarok.
Egész életemben egyedül voltam, régebben túl nagyok voltak az igényeim, most meg túl nagyok az igényeim. :)
Ezt a kérdést én tettem fel, és mindent leírtam benne kb:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!