Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 feletti egyedülálló fiatalo...

20 feletti egyedülálló fiatalok, nektek nem hiányzik egy kapcsolat? Miért alakult úgy hogy most egyedül vagytok? Szerettek függetlenek lenni vagy vágytok már egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 23:06
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
93%
Pont úgy vagyok, mint 00:47-es. Elôször magam akarok boldog lenni, ezt megtanulni. Utána ha úgy alakul.. 2 párkapcsolatom volt, egy hiszabb és egy valamivel rövidebb, fél éves. Nem a csalódás miatt nem szeretnék újat, a valódi ok a fenti. Építgetem az életem, és lesz, ahogy lesz.
2012. nov. 10. 09:04
 22/45 anonim ***** válasza:

Pont azért szeretnék már nagyon elköltözni, önállósodni, hogy végre egyedül lehessek.

23F

2012. nov. 10. 10:52
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

egyedül 3 éve, miért? Azért mert nem vagyok kapcsolatfüggő ember. Ha nem lehetek azzal akivel viszont szeretjük egymást és összepasszolunk, akkor divat miatt nem leszek egy olyannal akivel semmi közünk egymáshoz.

23F

2012. nov. 10. 10:58
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz, mint az előttem szóló. Nem értem, hogy emberek hogy képesek néhány randi, meg találkozás után járni. Alig ismerik a másikat.
2012. nov. 10. 11:23
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

5-ös válaszoló vagyok.

Igazatok van, akik azt mondjátok, hogy inkább egyedül, mint egy rossz kapcsolatban!

Én 16 éves korom óta vagyok a mostani "párommal", már majdnem 8 éve, és pont azért nem akartam otthagyni, mert már annyi energiát tettem a kapcsolatba, meg "mentsük meg", meg féltem is, hogy milyen lesz egyedül.

A barátom sose volt angyal, nem mennék bele, de állati bunkó velem és semmibe se néz.

Se mint nőt, se mint embert, se mint társat.

És miért?

Mert ilyen megalkuvó hülye voltam kezdettől!

Most már alig találkozunk, csak a megszokás miatt szinte, de el nem tudom mondani, mennyivel jobban érzem magam, hogy nem látom napi szinten azt, hogy oda se figyel ha mondok valamit, elfordul, TV-zik, miközben beszélek, más nők jó nagy melléről örvendezik előttem, nekem meg lesajnálóan mondja, hogy "Nem baj, hátha megnő, ha szülsz", hogy sose visz sehová, hogy a barátai és a szórakozás az első, a szülei a második, az alvás és a gépezés a harmadik, én meg valahol a sor végén.

Ha együtt vagyunk, akkori is a szex az első, a beszélgetés meg az utolsó, vagyis sehol sincs!

Jól csináljátok!

Várjátok meg a jó kapcsolatot, azt, aki becsül, ne álljatok össze minden hülyével, csak, hogy legyen VALAKI!

Legyen tartásotok, akkor is, ha átmenetileg egyedül vagytok!

2012. nov. 10. 12:04
 26/45 anonim ***** válasza:

#7 - vannak, csak hamar elkelünk :)

#17 - ez durva, hogy sikerült ennyi taplót összeszedned? Biztos jó helyen keresgélsz?

2012. nov. 10. 12:18
 27/45 anonim ***** válasza:
83%

17-es vagyok

20-asnak üzenem: ezek nem csupán kifogások hanem b.aromira idegesítő dolgok, égbekiáltó hibák amiket képtelen vagyok tolerálni a pasikban.

Ha csak arról lenne szó hogy elfelejt egy születésnapot vagy mindig késne 5 percet még elviselném

de ha te tényleg azt tartod normálisnak hogy valaki szabadságát, önálló döntéshez való jogát, emberi méltóságát sárba tiporja egy pasi, csak mert neki ahhoz van kedve akkor te elég érdekesen gondolkodsz.

ha szerinted a lelki terror, vagy a nők verése az ideális családmodell akkor viseld el te, vagy ha férfi vagy akkor a fordítottját.

én meg élek szabadon és egyedül mert ez esik jól.

utolsó: nem keresgélek, ők találnak meg.

de nem hiszem hogy létezne "normálisabb" férfi, előbb-utóbb mindegyikből kitör az uralkodásmánia, hogy tárgynak tekinti a másikat vagy valami rabszolgának aki csak arra való hogy az ő kegyeit, kívánságait lesse.

2012. nov. 10. 12:29
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

25-ös vagyok.

"de nem hiszem hogy létezne "normálisabb" férfi, előbb-utóbb mindegyikből kitör az uralkodásmánia, hogy tárgynak tekinti a másikat vagy valami rabszolgának aki csak arra való hogy az ő kegyeit, kívánságait lesse."

Ez azért nem igaz!

Vannak hülye férfiak, de hülye nők is, nem kell így leírni minden férfit.

Majd találsz egy megfelelőt!

2012. nov. 10. 12:34
 29/45 anonim ***** válasza:
100%

Előző jól mondja, azért is kérdeztem hogy jó helyen keresgélsz-e... vagyis ezek szerint nem is keresgélsz hanem ők találnak meg. Nos akkor ne hagyd hogy megtaláljanak, egyből lapát ahogy elkezdik a hülyeséget. Én is így csináltam, nem is volt komoly kapcsolatom a férjemen kívül, annyira tartottam az ilyen bunkóktól hogy nehezen engedtem közel bárkit is. De megéri várni :)

26. voltam

2012. nov. 10. 13:02
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy hiányzik-e egy kapcsolat, mert még sosem volt benne részem. Szóval, amiről nem tudom, hogy milyen, arról nehéz azt mondani, hogy hiányzik. Persze, jó lenne egyszer majd szerelmesnek lenni, ha egyszer majd lenne valaki, akinek én kellenék, de ez még nem a közeljövőben lesz, mert senkinek sem vonzó egy önbizalomhiányos lány, aki csak ücsörög a sarokban, szóval ezen még dolgoznom kell.

24L

2012. nov. 10. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!