Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 feletti egyedülálló fiatalo...

20 feletti egyedülálló fiatalok, nektek nem hiányzik egy kapcsolat? Miért alakult úgy hogy most egyedül vagytok? Szerettek függetlenek lenni vagy vágytok már egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 23:06
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
65%
08:49 már ne haragudj de milyen jogon nevezel valakit defektesnek? Köszi szépen, beszélj csak a saját nevedben van aki nagyon boldog úgy ahogy van! Remélem egyszer majd meggyógyulsz és rájössz hogy mindenki úgy élhet ahogy akar, és nem mint egy birka, vakon követve mindent amit a társadalom diktál, és hogy attól neked semmi bajod nem lesz, hogy más hogy él.
2012. nov. 10. 15:31
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 hónapja szakítottam a barátnőmmel, 1,5 évig voltunk együtt, a továbblépés szempontjából "szerencsés" volt, hogy nagyon kiábrándultam belőle(nagyon rossz dolgot csinált, többször), de kb 1-2 hete megismerkedtem egy lánnyal, egyre többet beszéltünk és valamelyik nap vettem észre, hogy túlléptem és már nem pótlékot keresek a régi helyett.

Hiányzik mikor nincs kapcsolatom, furcsa, de olyankor sokkal több dologra ráérek, mert tudom hogy mire találkozunk ezt-azt meg kell csinálni. Most hogy nem volt, több határidős munkát nem tudtam leadni, pedig elvileg úsztam a szabadidőben. Én a magam részéről nem szeretek "független" lenni, de ez nem jelenti azt, hogy akárkivel összejövök, fél évestől rövidebb kapcsolatom sosem volt.

23f

2012. nov. 10. 16:10
 33/45 anonim ***** válasza:
85%

"A válaszokat olvasva, nagyon elszomorodtam, hogy ennyi érzelmileg defektes ember írt...:(

Sajnálom, hogy az Élet ezt hozta ki belőletek. Remélem meg tudtok gyógyulni és boldogok lesztek egyszer az életben!

Kitartás!!!"

24N

Én azon szomorodtam el, hogy bár rálátásod nincs az egyéni motivációkra azt illetően, hogy ki miért van egyedül, mégis veszed a bátorságot, hogy általánosan defektessé nyilvánítsd a posztolókat. Sajnálom, hogy az élet, meg a neveltetés ezt hozta ki belőled. Remélem, egyszer sikerül majd felnőnöd ahhoz, hogy megértsd, időnként jobb befogni a szád és nem kell amiatt szenvedned, hogy idiótának néznek. Kitartás!!!

2012. nov. 10. 16:19
 34/45 anonim ***** válasza:
Ja, 26 N
2012. nov. 10. 16:19
 35/45 anonim ***** válasza:
49%

Mivel még nem jött ki pc re így nem tudod letölteni.

Pc re 8990 Ft lesz

Xboxra és Ps3ra 12990Ft

2012. nov. 10. 17:19
 36/45 anonim ***** válasza:
Bocs, rossz helyre ment :(
2012. nov. 10. 17:20
 37/45 anonim ***** válasza:
20 éves koromig jó volt, fél éve léptem ki egy 2.5 éves kapcsolatból, és úgy vagyok vele, hogy bár jönne már az igazi, de nekem sincs semmi kedvem újra megszokni valaki más "hülyeségeit". Elég fura helyzet, nem jó így, de egyelőre esélyem sincs kapcsolatra. A munkahelyemen egy barát belém ültette a gondolatot, hogy a korunkbeli nők nagy része a pénzre megy. Minden bizonnyal nem számít vonzó tulajdonságnak, hogy három műszakban dolgozok éhbérért jelenleg. Azt hiszem előbb végeznem kell az egyetemmel, és rendbe raknom az életemet, de ezt rossz és nehéz is egyedül megcsinálni.
2012. nov. 10. 17:59
 38/45 anonim ***** válasza:
34%

31-es és 33-as válaszoló! 19-es vagyok.

Nagyon sajnálom, hogy nem ment át, amit írtam... :(

Nem mondtam, hogy mindenkire igaz, de sokak írásán látszik, hogy szomorúak. Lelkileg nincsenek a topon. Ha magatokra vettétek, nyilván rátok is igaz, csak rosszul esik. Bocsi, ha megbántottalak, csak ki akartam fejezni, hogy együtt érzek. Tudom manapság fura, de ezek nekem őszinte érzések.

Kívánom, hogy térjen béke a szívetekbe.

24N

2012. nov. 10. 18:29
 39/45 anonim ***** válasza:
86%

Volt egy komoly kapcsolatom, életemben először terveztem pasival a jövőmet. Amikor vége lett, három hónapig voltam egyedül, aztán egy buliban összesodródtam valakivel.

Igen hamar elegem lett belőle, úgyhogy sulikezdés óta megint szingli vagyok. Nekem így most tökéletes, elegem volt a hisztikből, a kompromisszumokból meg a szövegekből, hogy miben változzak és mit hogyan kellene csinálnom.

Az érzelmi részben amúgy se voltam jó soha, nem is hiányzik egyáltalán. Csak a szex hiányzik, azt viszont meg tudom oldani.

Valószínűleg a helyzetem nem is fog változni addig, amíg el nem érem a főbb céljaim (külföldi tanulás, munka, lakás, stb.), mert nem akarom, hogy bárki is beleszóljon ebbe a folyamatba. Aztán meg majd jönnek a Pán Péter-szindrómások férfi változatai... :D

22/N

2012. nov. 10. 18:51
 40/45 anonim ***** válasza:
100%

Akkor fejleszd a kifejezőkészségedet, mert őrült szarul kommunikálsz. Abból, mit írtál, minden egyéb lejött, csak a jóindulatú bátorítás nem. Amit értelmezni lehetett, a bicskanyitogató, lesajnáló felsőbbrendűség. Nem véletlenül lettél lepontozva a sárga földig. Köszönjük, de egyébként azt hiszem, hogy a többiek nevében is elmondhatom, hogy nincs szükség a sajnálatodra, főleg nem az ilyen típusúra. Nem mindenki azért van egyedül, mert "érzelmileg defektes" (még mindig fenntartom, hogyha neked nem ordít a kifejezés bántó éle, akkor sík idióta vagy), hanem mert így alakult. Én is leírtam, hogy hosszú kapcsolatomnak lett vége másfél éve, és nem azért vagyok egyedül, mert antiszociális meg érzelmi analfabéta vagyok, hanem mert azóta nem találkoztam senkivel, aki komolyan megfogott volna. Szerelmes meg nem úgy lesz az ember, hogy amint szakít valakivel, rögtön beleesik valaki másba, ugyanis ezt nem ésszel döntöd el. Remélem, sikerült fogni.

26 N

2012. nov. 10. 18:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!