Mi lenne veluk, nelkuled?
Anyukaknak szol elsosorban a kerdesem ha apukak valaszat is szivesen fogadom.
Ne adj Isten, kiderulne, hogy gyogyithatatlan betegseged van. A ferjedet es egy 3 eves pici lanyt hagynal itt fel even belul. Rokonok tobb szaz kilometerre elnek, igazbarat nem igazan van! Nem is magadat sajnalnad, inkabb attol felnel mi lesz veluk. Az apuka egy aldot jo ember, de a felesege elkovetett egy nagy hibat. Mindent o intezet, tette ezt azert hogy a ferj csak a munkajaval tudjon foglalkozni.
Ez mit jelent? Nos, a lakassal kapcsolatos dolgok, a gyermekuk orvosaval is csak tegnap talalkozott eloszor, eddig azt sem tudta hogy mennyi sporolt penz van a bankaba es hogy egyaltalan melyikbe van lekotve, vagy hogy a gyerek mit ehet vagy mit nem ...
A legrosszabb hogy nem fogadja el a betegseget, kuzdeni akar, nem erti meg hogy ...
30-as vagyok
Tudod, gondok mindég akadnak. Nem megy le az élet zokkeno mentesen. Mindég lesz valami: gyerekkel, nehézségek a nevelésben stb. de meg fogja tudni oldani. Rá lesz kényszerítve a dolgokra.
Ismént a 30-as vagyok
Nem gondoltál alternatív megoldásra? Hallottam, hogy a csokkentett deutérium tartalmu víz sokakat meggyogyított.
igen en is ittam azt a vizet, azzal foztem, mosogattam ...
es meg sok mindent kiprobaltunk.
Kedves Kérdező!
Szeretnék kérdezni valami nagyon fontosat:
A következő jellemzők nagy része igaz a személyiségedre?
- konfliktuskerülő vagy
- igyekszel a másokkal való harmóniára, békére
- igyekszel mások elvárásainak megfelelni
- saját érdekeidet sokszor alárendeled családod, szeretteid érdekeinek
- nagy szükséged van rá, hogy környezeted jónak lásson
- mindig lehet rád számítani
- nem szívesen fejezel ki mások előtt negatív érzelmeket
- mindig odafigyelsz, hogy ne bánts meg másokat
- sok mindent magadra vállalsz
Nagyon fontos lenne, köszönöm, ha válaszolsz!
Nagyabbol igen, ilyen vagyok.
Megirnad miert fontos ez neked?
Köszi. Azért volt fontos, mert most olvastam egy kutatási eredményt, ami szerint a rákbetegséggel küzdő emberek körében nagyon gyakori egy bizonyos személyiségtípus, és ezeket a jellemzőket sorolták fel. Valamiért ezen jellemzőkkel bíró emberek gyakrabban lesznek betegek.
Amikor olvastam a kérdésedet, akkor ilyen személyiségnek tűntél, ezért voltam rá kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!