Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne veluk, nelkuled?

Mi lenne veluk, nelkuled?

Figyelt kérdés

Anyukaknak szol elsosorban a kerdesem ha apukak valaszat is szivesen fogadom.

Ne adj Isten, kiderulne, hogy gyogyithatatlan betegseged van. A ferjedet es egy 3 eves pici lanyt hagynal itt fel even belul. Rokonok tobb szaz kilometerre elnek, igazbarat nem igazan van! Nem is magadat sajnalnad, inkabb attol felnel mi lesz veluk. Az apuka egy aldot jo ember, de a felesege elkovetett egy nagy hibat. Mindent o intezet, tette ezt azert hogy a ferj csak a munkajaval tudjon foglalkozni.

Ez mit jelent? Nos, a lakassal kapcsolatos dolgok, a gyermekuk orvosaval is csak tegnap talalkozott eloszor, eddig azt sem tudta hogy mennyi sporolt penz van a bankaba es hogy egyaltalan melyikbe van lekotve, vagy hogy a gyerek mit ehet vagy mit nem ...

A legrosszabb hogy nem fogadja el a betegseget, kuzdeni akar, nem erti meg hogy ...

2012. nov. 16. 07:57
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

Az apuka egy aldot jo ember, de a felesege elkovetett egy nagy hibat.

Vele nincs semmi baj, en voltam aki nem avata be semmibe, akkor azt gondoltam konnyebb, jobb neki igy...

2012. nov. 16. 10:53
 22/49 anonim ***** válasza:
A hátralevő időt arra kell fordítani amíg képes vagy rá hogy bele tanuljon a dolgokba. Küzdeni igenis kell de fel kell készülni mindnere. remélem minél több időtök marad együtt és tudod hogy történtek már csodák, nem is kevés. Hinni mindig kell. Minden jót kívánok nektek és egy csodát.
2012. nov. 16. 10:54
 23/49 anonim ***** válasza:
0%
Mi a kerdes? Vagy csak azt szereted volna ha sajnalnak?
2012. nov. 16. 10:57
 24/49 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező.

Én ismerek egy családot ahol az anyuka szintén rákos volt.

Ő egy pár hónapos csecsemőt "hagyott itt" az apukának.

Apuka tökéletesen helytáll a pici azóta 3 éves.

Ne aggódj.

A hátralévő időt töltsd szeretetbe ne aggódásba.

2012. nov. 16. 11:03
 25/49 A kérdező kommentje:

Van egy fuzetem, tele irtam fontos dolgokkal, orvosok cime, telefonszama, bank kodok, kozuzemi telefonszamok, dieta, stb stb... minden este azt gondolom kesz benne van minden.

De masnap eszembe jutt meg ez, meg az es ohh mi lett volna ha nem irom le neki ....

Es arra gondoltam talan valaki ir valamit amit elfelejetettem. Es valaki volt hassonlo helyzetben es mond valami okosat...

Ilyen kerdeseim vannak...

2012. nov. 16. 11:07
 26/49 anonim ***** válasza:
9%
Ennyire azért nem kell túljátszani a szereped, van elég bajod hogy még mártírkodj is. Elkövettél egy nagy hibát, ezt úgy adod elő mintha embert öltél volna. Ha ennyire aggódsz az itt maradottakért akkor szedd össze magad és segíts nekik. Amúgy arról mindenki maga tehet ha nincsenek barátai( ez csak egy momentum, csak lécci ne add már elő a mártírt, mert nem célravezető amikor alig van időd)Így kell felfogni a helyzetet szerintem: ok, eddig nagyon ügyes voltam, mindent intéztem hogy a drága férjem válláról levegyem a napi terheket, mert ő értünk dolgozik. De mostantól mindenről elmesélem hogy intéztem, hol intéztem, le is írom egy füzetbe. Ezek azért nem olyan ördöngős dolgok, hogy bármelyik értelmes nő vagy férfi nem tudná megtenni. Neked most az is a bajod, hogy érzed, boldogulni fog nélküled is pedig azt hitted megáll a világ ha elmúlsz. Pont az ellenkezőjét adod elő, de ez érthető is valahol ilyen sokk után, mikor megtudod, hogy beteg vagy. Ne csak arra koncentrálj, hogy a fizikális dolgokat átadd, hanem arra is szakíts időt, hogy magadban őszintén rendezd mit miért teszel, ki vagy, honnan jöttél, hová mégy. Hidd el ez is nagyon fontos, ne vessz el a részletekben. Bocs hogy nyers voltam, de elegen sajnálnak itt, de az élet nem csak erről szól,hanem arról is hogy őszinték legyünk magunkhoz, főleg ha ennyi időnk van hátra. Remélem megértetted a segítő szándékom.
2012. nov. 16. 11:08
 27/49 anonim ***** válasza:
0%
Ahelyett, hogy itt várnak a sajnálkozást, szépen nekiallhatnal lejegyzetelni hogy mit ehet a gyerek, hol van a gyermekorvos, hol van a bankszámla....
2012. nov. 16. 11:10
 28/49 A kérdező kommentje:

Nem tudom miert gondoljatok hogy szuksegem van ra hogy ismeretlenek sajnaljanak.

Epp azt irtam, kedves utolso valaszolo, hogy leirtam mindent ami eszembe jutott, de mindig uj dolgok jutnam eszembe, akar egy keprol, illatrol, stb...

Es ha tudnam hogy az eletuk nelkulem is minden gond nelkul megy tovabb, nyugodtan aludnek...

Magamat nem sajnalom, csodas eletem volt, nem artottam senkinek es ha majd meghalok nekem mar nem fog fajni semmi, ellemben azokkal akik itt maradnak.

koszonom a valaszat mindenkinek

2012. nov. 16. 11:22
 29/49 anonim ***** válasza:

En azert nagyon sajnalom. Es orulok, hogy ki irtad a kerdesed. En is pontosan azt teszem amit te tettel sokaig.

Mindent en intezek, vagyis mar csak inteztem mert ezekutan bevonom mindenbe a ferjem is, koszonom neked es kitartast kivanok

2012. nov. 16. 11:33
 30/49 anonim ***** válasza:
100%

A 2 éves kislány anyukája vagyok.

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy és esetleg mennyit jósoltak még?

Azok, akik meg támadnak téged, szégyelljék magukat!!!!

2012. nov. 16. 11:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!