Mi lenne veluk, nelkuled?
Anyukaknak szol elsosorban a kerdesem ha apukak valaszat is szivesen fogadom.
Ne adj Isten, kiderulne, hogy gyogyithatatlan betegseged van. A ferjedet es egy 3 eves pici lanyt hagynal itt fel even belul. Rokonok tobb szaz kilometerre elnek, igazbarat nem igazan van! Nem is magadat sajnalnad, inkabb attol felnel mi lesz veluk. Az apuka egy aldot jo ember, de a felesege elkovetett egy nagy hibat. Mindent o intezet, tette ezt azert hogy a ferj csak a munkajaval tudjon foglalkozni.
Ez mit jelent? Nos, a lakassal kapcsolatos dolgok, a gyermekuk orvosaval is csak tegnap talalkozott eloszor, eddig azt sem tudta hogy mennyi sporolt penz van a bankaba es hogy egyaltalan melyikbe van lekotve, vagy hogy a gyerek mit ehet vagy mit nem ...
A legrosszabb hogy nem fogadja el a betegseget, kuzdeni akar, nem erti meg hogy ...
Az apuka egy aldot jo ember, de a felesege elkovetett egy nagy hibat.
Vele nincs semmi baj, en voltam aki nem avata be semmibe, akkor azt gondoltam konnyebb, jobb neki igy...
Kedves Kérdező.
Én ismerek egy családot ahol az anyuka szintén rákos volt.
Ő egy pár hónapos csecsemőt "hagyott itt" az apukának.
Apuka tökéletesen helytáll a pici azóta 3 éves.
Ne aggódj.
A hátralévő időt töltsd szeretetbe ne aggódásba.
Van egy fuzetem, tele irtam fontos dolgokkal, orvosok cime, telefonszama, bank kodok, kozuzemi telefonszamok, dieta, stb stb... minden este azt gondolom kesz benne van minden.
De masnap eszembe jutt meg ez, meg az es ohh mi lett volna ha nem irom le neki ....
Es arra gondoltam talan valaki ir valamit amit elfelejetettem. Es valaki volt hassonlo helyzetben es mond valami okosat...
Ilyen kerdeseim vannak...
Nem tudom miert gondoljatok hogy szuksegem van ra hogy ismeretlenek sajnaljanak.
Epp azt irtam, kedves utolso valaszolo, hogy leirtam mindent ami eszembe jutott, de mindig uj dolgok jutnam eszembe, akar egy keprol, illatrol, stb...
Es ha tudnam hogy az eletuk nelkulem is minden gond nelkul megy tovabb, nyugodtan aludnek...
Magamat nem sajnalom, csodas eletem volt, nem artottam senkinek es ha majd meghalok nekem mar nem fog fajni semmi, ellemben azokkal akik itt maradnak.
koszonom a valaszat mindenkinek
En azert nagyon sajnalom. Es orulok, hogy ki irtad a kerdesed. En is pontosan azt teszem amit te tettel sokaig.
Mindent en intezek, vagyis mar csak inteztem mert ezekutan bevonom mindenbe a ferjem is, koszonom neked es kitartast kivanok
A 2 éves kislány anyukája vagyok.
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy és esetleg mennyit jósoltak még?
Azok, akik meg támadnak téged, szégyelljék magukat!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!