23 éves fiúnak a szüleitől kell félnie? (Kifejtem)
23 évesek vagyunk, 4 éve együtt járunk, egy egyetemen tanulunk, most leszünk végzősök. Sajnos 2 éve szakítottunk, de rá pár hétre kibékültünk, és azóta folytatjuk a kapcsolatunkat. nagyon boldogok vagyunk együtt, ebbe csak egy kis bibi van, hogy a szülei erről nem tudhatnak, mert véleményük szerint én nem vagyok a fiúkhoz való. Ez két évig bonyodalmakat szűlt, ennek következtében mentünk szét 2 évvel ezelőtt.
De nekem már elegem van abból, hogy NEM MER leülni a szüleivel ezt megbeszélni. 23 évesen miért nem áll ki a saját érzései mellett?! Szeret, de egy gyáva... Így mégis mit várjak a kapcsolatunktól 4 év eltelte után?
Persze, sokat beszéltünk erről, de soha nem jutottunk egyről a kettőre. A válasza mindig ugyanaz volt, nem lehet, mármint beszélni velük. Amugy nem értem az egészet. Itt nem arról van szó, hogy én mindenképp vele szeretném folytatni az életemet a suli után, csupán azt szeretném, ha együtt járhatnán, mint más normális pár, mert az, hogy a 4 év alatt nem lehetett egy közös ünnepünk, nem kísért el egy családi összejövetelre (esküvő, stb)de még egy 3 napos kettesben töltött "nyaralást" sem hizhattunk össze;hát eléggé megalázónak érzem már.
Most úgy mégis mi rossz van abban ha két huszonéves együtt jár? Nem értem...Ez olyan tiltott dolog, Persze anyagilag függ tőlük, de én soha egy szóval nem mondtam neki, hogy függetlenedjen, hisz tudom, hogy uyganabban a cipőben járunk, de az én szüleim mégsem tiltják meg hogy az egyetemi éveim alatt legyen egy boldog kacsolatom...nah, ez az ami egyszerűen érthetetlen számomra!
Érdekes, ahogy egyre több lány lép ki az engedelmes jókislány-szerepkörből és áll a saját lábára-sarkára, ezzel párhuzamosan egyre több fiú "nőiesedik el", képtelen döntéseket hozni, függetlenedni a szülőktől, férfivá válni.
Hogy mit várj a kapcsolatotoktól? Már megírták neked: egy nagy semmit. Ez a fiú képtelen egyenrangú fél lenni egy párkapcsolatban. Máris nagyon sok időt pazaroltál rá, amit eltölthettél volna egy rendes sráccal is. Igazad van, ez a fiú csak kihasznál téged, megkapja tőled, amit akar, és semmit nem ad cserébe. Még annyi elkötelezettséget sem, hogy veled megy moziba, mert mi lesz, ha anyuci megtudja...
Csak azt nem értem, miért nem hagytad még ott a sunyiba. Mire vársz? Nem fog megváltozni soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!