Mi a véleményed, ha egy 27 éves férfi ennyire függ a szüleitől?
- fizetése javát elszedik
- csicskának használják
- este 9-kor átszólnak neki, hogy még netezik-e, mert a szülei szobájában van a router és ők kihúzzák? Könyörgöm: 9kor villanyoltás lényegében? Szabadnapos, aztán fél órája van kb. a barátnőjére neten, mert aztán bocs, apuci szólt, hogy ki kell húzni a netet...
Hát komolyan, mi ez, dedó? Agyam eldobom...
egyébként jól gondoljátok: én vagyok a barátnő...
22L
Nem, nem akar elköltözni. Nemrég még úgy volt, hogy akar, én meg szerveztem a dolgot és az utolsó pillanatban mentegetőzött...
Most meg 3 napot itthon vagyunk, pihenőnapok, és ő otthon akar lenni "kikapcsolódni". Este megjelenik neten, majd rá egy órára el kell köszönnie, mert apuci átszólt...
És tűri, mert egy ilyen nyámnyila hülyegyerek, ezt kell, hogy mondjam. :(
Azzal nincs baj, ha a szülőkkel lakik és ő is beszáll a háztartásba a fizetése egy részével, de ez a netezős dolog nagyon durva!
Viszont a srácnak kellene már összekapnia magát és elköltözni otthonról, ha egy mód van rá és a keresete engedi.
Persze, hogy ő a hibás... csak elméletben tud tenni bármit is. Sokszor szidja őket, de ő a marha, hogy tűr. Egyszerűen reménytelen... :(
Mi a megoldás? Az lenne, amit mindenki mond nekem: dobjam ki a francba! Egyelőre csak leszoktatom magamat róla. Aztán útilapu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!