Mi a véleményed, ha egy 27 éves férfi ennyire függ a szüleitől?
- fizetése javát elszedik
- csicskának használják
- este 9-kor átszólnak neki, hogy még netezik-e, mert a szülei szobájában van a router és ők kihúzzák? Könyörgöm: 9kor villanyoltás lényegében? Szabadnapos, aztán fél órája van kb. a barátnőjére neten, mert aztán bocs, apuci szólt, hogy ki kell húzni a netet...
Hát komolyan, mi ez, dedó? Agyam eldobom...
egyébként jól gondoljátok: én vagyok a barátnő...
22L
22:55:
Érzem, hogy igazad van. :(
22:56:
Az apja mostanság már nem tettleges, de viszont kiabálni és a magáét mondani szokta az anyukájának. Minden hülyeségért okolja, stb. Párom meg ezt hallgatja, mintha még mindig kisfiú lenne. Én a helyében ha neki nem is mennék apámnak, de helyretenném, de ő olyan gyáva... :(
Szoktam menni én is hozzájuk. Múltkor pont én mentem. Ő viszont most nem jött, mondván: játszani, kikapcsolódni akar... :S Hiába magyarázta meg kedvesen, ha előtte, mikor náluk voltam és próbáltam a lelkére beszélni, akkor meg dörmögve már előre megmondta, h legközelebbi 3 napban legyünk külön, mert neki nyugalom kell...
Sajnos nem lehet vele megbeszélni a problémákat, bevallottan menekül előlük. Én vagyok az okoskodó, a a lehetetlent is megmagyarázó- ilyen jelzőkkel illet.
Most egyik nap munka után megkaptam, hogy mit képzelek sz*ros 8 hónap után, hogy rögtön össze akarok vele költözni, jó hogy ne jegyezzen és vegyen el! :( :( Közben a kapcsolatunk kezdete óta azt beszéltük, mennyire összetartozunk és amint lehet, összeköltözünk...
az a baj, h ő a levegőbe beszélt én meg komolyan gondoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!