Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 23 éves fiúnak a szüleitől...

23 éves fiúnak a szüleitől kell félnie? (Kifejtem)

Figyelt kérdés

23 évesek vagyunk, 4 éve együtt járunk, egy egyetemen tanulunk, most leszünk végzősök. Sajnos 2 éve szakítottunk, de rá pár hétre kibékültünk, és azóta folytatjuk a kapcsolatunkat. nagyon boldogok vagyunk együtt, ebbe csak egy kis bibi van, hogy a szülei erről nem tudhatnak, mert véleményük szerint én nem vagyok a fiúkhoz való. Ez két évig bonyodalmakat szűlt, ennek következtében mentünk szét 2 évvel ezelőtt.

De nekem már elegem van abból, hogy NEM MER leülni a szüleivel ezt megbeszélni. 23 évesen miért nem áll ki a saját érzései mellett?! Szeret, de egy gyáva... Így mégis mit várjak a kapcsolatunktól 4 év eltelte után?

2009. aug. 14. 17:57
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
80%
Nem fogok szívderítő dolgot írni. Szerintem ettől a kapcsolattól semmi jót nem várhatsz, a fiú nem fog megváltozni. Senki sem változik meg. Van, aki még majd'50 évesen is teljesen függ az anyjától. Sajnos, saját tapasztalat.
2009. aug. 14. 20:01
 12/23 anonim ***** válasza:
én hasonló cipőben jártam, de mi találtunk megoldást. A szülei véleményéről nem vesz tudomást, és kb havonta egyszer látja őket. Ja és kijelentettem, hogy baj probléma betegség esetén sem leszek számukra elérhető.A saját családomra 100%.-ban számíthatok.
2009. aug. 14. 22:05
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy ti egyáltalán nem vagytok boldogok ebben a kapcsolatban, csak megpróbálod a szőnyeg alá söpörni a problémákat. A fiú meg egy gyáva alak, aki sosem állt a pártodon...

Nagyon gyanús nekem ez az egész. Egyszer találkoztál a srác szüleivel, aki téged mint barátját mutatott be. Akkor mégis miért is mondják azt a szülők, hogy nem vagy hozzá való, ha egyszer nem is ismernek téged? Ha nem is tudják, hogy a világon vagy, mint a fiú barátnője?

Nos, szóval én véget vetnék a vajúdásnak, mert hidd el, ha négy év alatt nem mondott el semmit a srác a szüleinek, akkor nagyon nem gondolja komolyan a kapcsolatotokat. Vagy bemutat, mint barátnőt, és nem foglalkozik a szülei hülyeségével, vagy mehet a sunyiba. Szerintem borzasztó megalázó helyzet úgy élni, hogy az imádottad nem hajlandó felvállalni téged semmilyen formában.

Szóval mit várj a kapcsolattól négy év után? Én a nagy semmit várnék ettől a gyáva alaktól.

2009. aug. 15. 09:01
 14/23 anonim ***** válasza:

Arról nem írsz, hogy mi a problémájuk veled?

A szüleim a 25 éves fiúknak szedték szét a kapcsolatát. A lány ugyanígy kardoskodott mint most te. De mi tudjuk hogy mi volt az oka ennek. Te miért nem írod le, hogy mi a gond? Olyan NINCS hogy a semmiért cseszegetnek.

2009. aug. 16. 16:42
 15/23 A kérdező kommentje:
mint már pár kommenttel ezelőtt írtam, a szülei soha nem ismertek meg mialatt még tudtak a kapcsolatunkról...tehát még csírájában próbálták megölni az egész kapcsolatot! Amikor találkoztam velük, akkor már nem tudták, hogy mi újra együtt vagyunk...Tulajdonképpen nem tudom már mit higyjek el és kinek. A barátom érezteti velem, hogy fontos vagyok neki, tényleg mindent megkapok tőle amire egy kapcsolatban szüksége lehet az embernek a másik féltől. Erről nem lehet csak szó, hogy ezt a családja tudja...csak a barátaink tudnak rólunk, meg az én szüleim. (mellesleg a 2 hónapnyi nyári szünet alatt egyszer találkoztam vele)
2009. aug. 16. 17:12
 16/23 anonim ***** válasza:
Hiába pontoztátok le 20:01-est,teljesen igaza van!Tapasztalat,sajnálom.
2009. aug. 16. 21:24
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha a két hónap alatt egyszer találkoztál vele mindössze, és anyuciék előtt titkolni kell, akkor azt sem tartok kizártnak, hogy van a háttérben egy másik kapcsolat, és a szülők arról tudnak, azért nem lehet előrukkolni veled.
2009. aug. 17. 00:49
 18/23 anonim ***** válasza:
Vannak rémes szülők. Ismerek olyat, aki senkihez nm engedi a gyerekét, mondván: "azért szültelek, hogy nekem legyen támaszom", stb, senki másnak nem foglak átengedni". Egy szülő van, vagy kettő? Nyílván, ha kettő van, az egyikük uralkodik a másik szülő felett is. Fel kell vállani a szembeszállást. Nyílván a gyerek úgy van nevelve, hogy nyuszi legyen, szótfogadjon. "Love Story" (nem tudom az íróját, könyv és film is volt, magyarul "Szerelmi Történet". Kilépni a szülők életéből. A többi majd attól függ, mi lesz a reakció.
2009. aug. 17. 07:15
 19/23 A kérdező kommentje:
Na igen, erre, hogy van otthon egy másik kapcsolata én is gondoltam, sőt meg is mondtam neki, hogy ezt gondolom...hát csupán én voltam a legnagyobb marha mert ilyenekre vagyok képes gondolni! Mégis mire tudnék, ha nem vállal fel? Arra még, hogy neki ez kényemes, mert ha a suli van, akkor távol van a szüleitől (kolesz),és ott vagyok, és kielégíthetem a vágyait, van kihez fordulnia stb...Mégis, majd mikor újra kezdődik a suli, és a nyakamba borul, mint ahogy minden év elején lenni szokott, akkor hogyan maradjak erős, és kezdjek a mondandómba? Várjak pár hetet, és akkor mondjam meg neki hogy mi van/lesz?
2009. aug. 17. 11:05
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

ne várj semeddig, szakíts vele most!

itt nem a szülőkkel van a bibi, hanem a sráccal

2009. aug. 17. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!