23 éves fiúnak a szüleitől kell félnie? (Kifejtem)
23 évesek vagyunk, 4 éve együtt járunk, egy egyetemen tanulunk, most leszünk végzősök. Sajnos 2 éve szakítottunk, de rá pár hétre kibékültünk, és azóta folytatjuk a kapcsolatunkat. nagyon boldogok vagyunk együtt, ebbe csak egy kis bibi van, hogy a szülei erről nem tudhatnak, mert véleményük szerint én nem vagyok a fiúkhoz való. Ez két évig bonyodalmakat szűlt, ennek következtében mentünk szét 2 évvel ezelőtt.
De nekem már elegem van abból, hogy NEM MER leülni a szüleivel ezt megbeszélni. 23 évesen miért nem áll ki a saját érzései mellett?! Szeret, de egy gyáva... Így mégis mit várjak a kapcsolatunktól 4 év eltelte után?
Azt gondolom, hogy ti egyáltalán nem vagytok boldogok ebben a kapcsolatban, csak megpróbálod a szőnyeg alá söpörni a problémákat. A fiú meg egy gyáva alak, aki sosem állt a pártodon...
Nagyon gyanús nekem ez az egész. Egyszer találkoztál a srác szüleivel, aki téged mint barátját mutatott be. Akkor mégis miért is mondják azt a szülők, hogy nem vagy hozzá való, ha egyszer nem is ismernek téged? Ha nem is tudják, hogy a világon vagy, mint a fiú barátnője?
Nos, szóval én véget vetnék a vajúdásnak, mert hidd el, ha négy év alatt nem mondott el semmit a srác a szüleinek, akkor nagyon nem gondolja komolyan a kapcsolatotokat. Vagy bemutat, mint barátnőt, és nem foglalkozik a szülei hülyeségével, vagy mehet a sunyiba. Szerintem borzasztó megalázó helyzet úgy élni, hogy az imádottad nem hajlandó felvállalni téged semmilyen formában.
Szóval mit várj a kapcsolattól négy év után? Én a nagy semmit várnék ettől a gyáva alaktól.
Arról nem írsz, hogy mi a problémájuk veled?
A szüleim a 25 éves fiúknak szedték szét a kapcsolatát. A lány ugyanígy kardoskodott mint most te. De mi tudjuk hogy mi volt az oka ennek. Te miért nem írod le, hogy mi a gond? Olyan NINCS hogy a semmiért cseszegetnek.
ne várj semeddig, szakíts vele most!
itt nem a szülőkkel van a bibi, hanem a sráccal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!