23 éves fiúnak a szüleitől kell félnie? (Kifejtem)
23 évesek vagyunk, 4 éve együtt járunk, egy egyetemen tanulunk, most leszünk végzősök. Sajnos 2 éve szakítottunk, de rá pár hétre kibékültünk, és azóta folytatjuk a kapcsolatunkat. nagyon boldogok vagyunk együtt, ebbe csak egy kis bibi van, hogy a szülei erről nem tudhatnak, mert véleményük szerint én nem vagyok a fiúkhoz való. Ez két évig bonyodalmakat szűlt, ennek következtében mentünk szét 2 évvel ezelőtt.
De nekem már elegem van abból, hogy NEM MER leülni a szüleivel ezt megbeszélni. 23 évesen miért nem áll ki a saját érzései mellett?! Szeret, de egy gyáva... Így mégis mit várjak a kapcsolatunktól 4 év eltelte után?
Én igaz, lány vagyok, de én kiálltam a párom mellett, és apám tudod, mit csinált? Befenyítette a páromat, hogy diliházba juttat őt meg börtönbe (sajnos apámnak vannak kapcsolatai), így külön kellett mennünk, nálunk a titkolózás se megoldás, mert apámnak mindenhol vannak ismerősei, még a háziorvosomnál is intézkedett, hogy elbánjon velem, ezért keresek most új orvost, amióta megtudtam, mivel próbálkozik, azóta is várom az új esélyt a Gondviseléstől.
Ha a párod szülei is ilyenek, jobban jártok, ha nem beszél velük, mert nagyobb bajotok származhat belőle.
És mit mond a barátod, mi a kifogásuk a szüleinek ellened???... (Az azért nem elég, hogy "nem vagy hozzá való".)
Nekem is úgy tűnik, hogy a fiú csak ezt mondja neked, valójában nem is akar a szüleinek bemutatni, mert alapból nem akar komolyan tervezni veled (azt a lányt szokták bemutatni a szülőknek, akivel komoly szándékaik vannak).
volt osztálytársam is ebben a szituban volt, csak ott egyik szülő sem nézte jó szemmel a kapcsolatukat.
Hagyd, ne erőltesd, hogy beszéljen velük. Majd idővel úgyis minden kiderül és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!