Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 23 éves fiúnak a szüleitől...

23 éves fiúnak a szüleitől kell félnie? (Kifejtem)

Figyelt kérdés

23 évesek vagyunk, 4 éve együtt járunk, egy egyetemen tanulunk, most leszünk végzősök. Sajnos 2 éve szakítottunk, de rá pár hétre kibékültünk, és azóta folytatjuk a kapcsolatunkat. nagyon boldogok vagyunk együtt, ebbe csak egy kis bibi van, hogy a szülei erről nem tudhatnak, mert véleményük szerint én nem vagyok a fiúkhoz való. Ez két évig bonyodalmakat szűlt, ennek következtében mentünk szét 2 évvel ezelőtt.

De nekem már elegem van abból, hogy NEM MER leülni a szüleivel ezt megbeszélni. 23 évesen miért nem áll ki a saját érzései mellett?! Szeret, de egy gyáva... Így mégis mit várjak a kapcsolatunktól 4 év eltelte után?

2009. aug. 14. 17:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mond meg neki hogy beszéljen a szüleivel, mert már nem kisgyerek. Mond meg neki hogy vicc amit csinál, hogy 18 már régen elműlt és még mindig hagyja magát hogy a szülei mondják meg neki mit csináljon.
2009. aug. 14. 18:06
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Az nem jó, ha nem áll ki melletted és nem mondja el a szűlőknek, hogy Ti újra egy pár vagytok. Mégis hány évig akar bújkálni? Ha ennyire határozatlan, akkor sokat nem várhatsz ettől a kapcsolattól. Előbb-utóbb megint szakítás lesz, mert egyszerűbb lesz neki, mint bevallani a szülőknek.
2009. aug. 14. 18:10
 3/23 anonim ***** válasza:
75%
Lehet tudni, hogy miért utasítanak el téged a fiú szülei? Mi a kifogásuk veled kapcsolatban?
2009. aug. 14. 18:10
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fiú ennyire gazol a szüleitől, örök életében így lesz. Te mindig csak a második lehetsz. Ideje lenni a saját lábára állnia és megvédeni a saját álláspontját.
2009. aug. 14. 18:29
 5/23 anonim ***** válasza:
Én pont voltam egy esküvőn, ahol hasonló háttérrel bírt a pár. Kitartást és erőt! Az idő sok mindent megold!
2009. aug. 14. 18:30
 6/23 A kérdező kommentje:
Rengetegszer megkértem már, hogy legalább próbáljon meg beszélni velük, engem nem kell szeretniük, meg vendégül látniuk, egyszerűen fogadják el, hogy létezem, és igenis a gyereküket szeretem, ő pedig engem! A válasz annyi volt mindig, hogy nem lehet. Nem ismernek a szülei, egyszer találkoztam velük, akkor is csak mint jó barát! VICCES!
2009. aug. 14. 18:34
 7/23 anonim ***** válasza:
88%
Tehát, ha jól értem, akkor csak a fiú elbeszéléséből "tudod", h' a szülei nem szeretnek, és nem vagy hozzá való? Mert akkor az is felmerül, h' esetleg nem mond igazat valamiért.
2009. aug. 14. 18:39
 8/23 anonim ***** válasza:

Én igaz, lány vagyok, de én kiálltam a párom mellett, és apám tudod, mit csinált? Befenyítette a páromat, hogy diliházba juttat őt meg börtönbe (sajnos apámnak vannak kapcsolatai), így külön kellett mennünk, nálunk a titkolózás se megoldás, mert apámnak mindenhol vannak ismerősei, még a háziorvosomnál is intézkedett, hogy elbánjon velem, ezért keresek most új orvost, amióta megtudtam, mivel próbálkozik, azóta is várom az új esélyt a Gondviseléstől.

Ha a párod szülei is ilyenek, jobban jártok, ha nem beszél velük, mert nagyobb bajotok származhat belőle.

2009. aug. 14. 18:45
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

És mit mond a barátod, mi a kifogásuk a szüleinek ellened???... (Az azért nem elég, hogy "nem vagy hozzá való".)

Nekem is úgy tűnik, hogy a fiú csak ezt mondja neked, valójában nem is akar a szüleinek bemutatni, mert alapból nem akar komolyan tervezni veled (azt a lányt szokták bemutatni a szülőknek, akivel komoly szándékaik vannak).

2009. aug. 14. 18:47
 10/23 anonim ***** válasza:

volt osztálytársam is ebben a szituban volt, csak ott egyik szülő sem nézte jó szemmel a kapcsolatukat.

Hagyd, ne erőltesd, hogy beszéljen velük. Majd idővel úgyis minden kiderül és kész.

2009. aug. 14. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!