Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom lassan 27 éves lesz, és még mindig a szüleitől függ. Mit tehetek, hogy észbekapjon?
Már a szülőket is zavarja a dolog (nekem mondja anyósom, hogy nem fog tudni a fia megállni a saját lábán, stb.) Párom nem gyűjt, jelenleg az autóján kívül nincs semmije. De szeretne (állítólag) már kiröppenni. Én most kezdek majd dolgozni, nekem mindig bizonygatja, hogyha majd kell akkor tud spórolni, de jelenleg nincs mire(!!!). Beleszóljak? De ez nem az én dolgom lenne, de így nem lesz ebből a kapcsolatból semmi. Mert csak dumál, meg olyan dolgokra költi el a fizetését, ami igazából még jócskán ráérne. Gondolok itt az autó cicomázására, akváriumra és ilyenek.
Több mint egy éve együtt vagyunk már, volt szó az összeköltözésről is, majd ha elkezdek dolgozni, de ne csak én gürizzek már hogy legyen "dugipénzünk".
Valószínű párom azért nem gyűjt, mert már ház az van...csak a mama lakik benne. De akkor most vagy arra várunk, hogy szegénykém mikor hal meg, vagy kidúrjuk onnan? :S Szóval nem tudom, mit tehetnék én, mert ha a szülei fognak neki szólni az már durva lesz és senkinek sem lesz jó. Lassan már kidobják a szülői házból, mert otthon nem csinál semmit. Hazajár enni meg aludni. Persze haza sem ad semmit a fizujából, nem is tudjuk hova költi el az összeset. Jól jönne, ha adnátok ötleteket.
(otthagyni még nem akarom, még 1 évet várnék, hátha megjön az esze) De hogy ösztönözzem?
alberlet?
ha talál valamilyen értelmes célt, amiben ő is lát perspektívát, akkor nem fogja szórni a pénzt marhaságokra
anyuka drága meg csak azért mondogatja, hogy nem fog megállni a ajsát lábán, hogy fiacskája ezt el is higyje, és nehogy elköltözzön
másrészről mekkora a ház? ti nem fértek el benne? anyósjelölttel milyen a viszonyod? nem feltétlenül kell elköltözni fizikailag is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!