Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek gáz, ha egy fiatal fiú anyagilag független a szüleitől?
Figyelt kérdés
A baráti körömben mindenki a szüleitől kéri a pénzt, én viszont a szüleimtől anyagilag független vagyok, lassan egy éve. Barátnőm az nincs és nem tudom, hogy ez egy lánynak imponál-e, hogy 20 évesen van anyagi jövedelmem és nem kell anyáméktól lejmolni állandóan. Én ennek örülök és büszke is vagyok erre, pedig lenne miből adni a szüleimnek, de én mégis a magam által megkeresett pénzt költöm, a haverjaim pedig folyton a szüleiktől lejmolnak.2011. jún. 3. 20:26
2/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, sőt!!Inkább légy büszke arra, hogy nem kell a szüleidtől kérned, legalább látszik, hogy nem vagy egy léhűtő típus...:)A csajoknak ez bejön!:)
3/9 anonim válasza:
Szerintem meg szimplán csak dicsekedni akarsz, és megkapni párszor, milyen jó fej vagy, hogy ezt megcsinálod.
Nem vagy jó fej.
Ez lenne a normális, nincs mire felvágni. A haverjaid gázosak.
Mondom ezt úgy, hogy 18 éves korom óta nem lakok otthon. És az se tegnap volt.
;)
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, valószínűleg anonim szeretnék dicsekedni. :)
2011. jún. 3. 20:36
6/9 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz, a csajok szeretik ha van pénzed, pláne ha a sajátod. Én is függetlenül működöm, pedig együtt élek még a szüleimmel. Vállalok munkát, dolgozom, keresek. Elég sokat ráadásul. Pedig csak 17 éves vagyok. (Mielőtt kérdezitek, hogy hol, apámnak dolgozom, és ez igenis munka, ugyanis úgy bánik velem, mint bármely más alkalmazottjával!)
7/9 anonim válasza:
Lányok,szerintetek gáz,hogy ha valaki egy ilyen kérdést tesz fel?
8/9 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy mivel foglalkozol?
9/9 jin válasza:
dehogy !èn is ezt probàlomelèrni !hèvègente èn is dolgozom ès mindenki azt mondja h tok jo!szal..nem gàz hanem jo!
ès igen mivel folalkozol??????
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!