Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha a párod véget...

Mit tennél, ha a párod véget akarna vetni az életének?

Figyelt kérdés
A sztorit egyelőre nem szeretném elmesélni. A lényeg, hogy a párod/férjed/feleséged elviharzik otthonról, hogy már nincs értelme az életének, veled ezt telefonon közli, majd egész éjszaka nem tudod elérni. Tegyük fel utána, avagy oda menni nem tudsz, hogy jobb belátásra térítsd. Mit tennél ebben a tehetetlenségben? Hogy éreznéd magad?

2012. nov. 14. 13:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

En tudom mit eltel at azon az esten. Velem is pontosan ez tortent.

Sok minden kavargott utana a fejembe, harag, sajnalat, hibaztattam magam es ot is...

Aztan rajott hogy ezzel tud zsarolni mert feltem es agodok mert szerettem.

Vegul elhagytam, de sok ideig tartott.

2012. nov. 17. 00:11
 22/23 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ezt soha nem fogod elfelejteni. Még ha meg is bocsátod, soha nem fog sikerüln ikiverni a fejedből ezt a szörnyű élményt.

(Elgondolkodtam hogy én mit tennék. Ahogy ismerem magam, annyira pánikba esnék és bekattannék, hogy én előbb ölném meg magam, mint ahogy ő magát. Tehát ahogy felhívna egy ilyen dologgal, és búcsúzkodna, nekem elborulna az agyam, és csak az járna a fejemben, hogy én nem várom meg, míg felkeres a rendőrség az elviselhetetlen hírrel. Tudom hogy ez a legrosszabb amit ember tehet ebben a helyzetben, de magamba néztem, és ez tűnik a legvalószínűbb reakciónak a részemről.)

2012. nov. 17. 00:19
 23/23 anonim ***** válasza:
Hát én ennél érzelem mentesebb lennék. Azt hiszem első felindulásomban nem érdekelne... Azt gondolom, aki ezzel fenyegetőzik, az nem teszi meg és aljas módon a másikra akar hatni. Engem nem lehet érzelmileg ezzel zsarolni, mert nem a kívánt hatást éri el nálam... és valószínűleg, ha hazajönne, azonnal szakítanék vele, ugyanis egy ideggyenge emberre nem hiszem, hogy nagy szükségem lenne! Jobb hamarabb megszabadulni tőle.
2012. nov. 17. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!