Ha a gyereked osztálytársának a szülei melegek, megjegyzéseket tennél rájuk a gyereked előtt?
Nem, tudod lehet nem tetszenek bizonyos dolgok, de a sjaát szűklátókörűségedet nem kéne a gyerekedbe belenevelni, hadd döntse el ő, mit gondol erről.
Az meg egy alja proli szint, hogy szidod őket a gyerek előtt, az meg azt se tudja eszik-e vagy isszák, csak hogy anyu/apu utálja. Ne akard már a másik kiskölyök életét megnyomorítani avval, hogy a te kölyköd csúfolja. Nem ő választotta a szüleit, ez el se jutott még a miniatűr agyadba?
" az is b_zi lesz "
És miért?
A meleg emberek szülei sem b_zik?
Nem, nem tennék megjegyzést.
14:01
Én nem magamról írtam.
"az is b_zi lesz"
Az ember nem az lesz hanem annak születik, ebből a szempontból teljesen mindegy milyen környezetben nő fel.
Miért kell a gyerekbe belenevelni a gyűlöletet? A gyerek alapvetően nem kirekesztő lény, mindenkit elfogad, csak a böszme szülők és a környezete sulykolja belé, hogy a sérült embertől irtózni kell, a kövéret ki kell cikizni, a melegek betegek...
Én elbeszélgetnék vele, hogy az osztálytársa szülei azonos neműek és szeretik egymást, ahogy én és az apja. És ez teljesen rendben van így. Ezért soha nem szabad őt csúfolni, ha meglátja, hogy valaki ezt teszi, vágja szájba. :)
14:12
Tudom, én csak idéztem a homofób emberektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!