Ha a gyereked osztálytársának a szülei melegek, megjegyzéseket tennél rájuk a gyereked előtt?
"Ha a gyereked osztálytársának a szülei melegek"
1. Honnan tudod??
2. Akkor honnan a gyerek??
14:30
Úgy gondoltam, hogy egy meleg pár neveli. Örökbefogadás, mesterséges megtermékenyítés, előző kapcsolatból származó gyerek stb.
"mert nem lehet kritizálni a melegeket,"
Nem csak a melegeket, másokat sem kritizálunk olyasmi miatt, amiről nem tehet, és amíg nem árt neked.
Biztos téged és a gyermekedet is lehetne valamiért kritizálni.
Mit szólnál hozzá?
Ennek semmi köze a szólásszabadsághoz, annál inkább a kulturált, normális viselkedéshez.
A vallást gyakorolja otthon a gyerek.
Mi van, ha én felveszem a kurumputty vallást, és erre hivatkozva a munkahelyemen kukorékolva minden délelőtt fél órát ugrálok az irodában, és barackot nyomok az ügyfelek fejére?
Én alapból nem tennék SEMMILYEN megjegyzést se szülőkre, se szomszédra, sem ismerősökre, mivel ebben a korban a szülő véleményét a gyerek hajlamos a sajtjaként felfogni és hangoztatni is, ez pedig senkinek sem jó. Egy gyerek önkéntelenül is elfecsegi ezeket a kis 'titkokat'.
A gyerekek pedig épp elég kegyetlenek az iskolában, felesleges még olajat önteni a tűzre.
14:58
Általában sok ember (leginkább szélsőjobboldaliak) nagyon érzékenyek, ha a saját jogaikról van szó. Az, hogy valami bunkóság, vagy nem illik az őket nem érdekli, joguk van hozzá, így élnek is vele. B_zizhatnak kedvükre.
"Nem csak a melegeket, másokat sem kritizálunk olyasmi miatt, amiről nem tehet, és amíg nem árt neked."
A dohányosok, füvesek, gazdagok, prolik, zsidók, vállalkozók, stb. sem ártanak neked, mégis állandóan b*szogatva vannak...
Egyébként megvan a véleményem a melegek gyerekvállalásáról, de ezt mindaddig nem hangoztatom, amíg konkrétan rá nem kérdeznek. A gyerekem előtt meg főleg nem mondom, legyen neki saját nézőpontja, nem muszály az enyémet követnie. Ha kamaszodna, és rákérdezne a véleményemre, persze megosztanám vele, de mondanám, hogy nem feltétlen fontos egy nevezőn lenni velem, értékelje úgy a dolgot, ahogy neki tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!