Aki nem tökéletes alaku hogy tudja elfogadni magat? Nem bántjak a csaldtagok? Én mindig kapom a megjegyzéseket
Nem bántanak a családtagok. Világ életemben olyan voltam amilyen. Szeretnek mióta megszülettem. És a párválasztással sem voltak gondjaim. Barátaim is vannak...
Szóval én sosem éreztem hátrányát annak ,hogy nincs tökéletes alakom.
Rajtam van egy kis súlyfelesleg, ha a BMI indexet nézzük akkor túlsúlyos vagyok. Viszont abszolút nem látszik meg valahogy eloszlik rajtam :D És igen elfogadtam így magam, mondjuk most nekiálltam sportolni, de nem azért mert bálnának tartanám magam :D Rengeteg szép dolog van rajtam, amit dicsérnek is: szemeim, hajam, szám, a melleim stb...
Szóval igen, elégedett vagyok magammal :D
Az én csípőm is széles Kérdező, de ezt sem tartom rossznak, a babavállalásnál előnyként fog lejönni :)
előző voltam
Elárulom neked, hogy TÖKÉLETES alak nincs, mert egyrészt nem mindenkinek egyforma az izlése, másrészt a tökéletes fogalma pár évenként változik.
Ha a családod tagjai piszkálnak, akkor egyrészt ne foglalkozz vekül, másrészt keress az ö alakjukon kifogásolni valókat, hivd fel a figyelmüket arra és mondd meg, hogy HA NEKIK már tökéletes lett az alakjuk, akkor kezdjenek mással foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!